Header Ads


Στοίχημα: Πληρώνει με Combo η Νιουκάστλ

Στοίχημα: Πληρώνει με Combo η Νιουκάστλ


Πολλές ευκαιρίες για στοίχημα παρουσιάζει το κουπόνι της Πέμπτης (27/04) με παιχνίδια, μεταξύ άλλων, και για την Πρέμιερ Λιγκ. Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει την αναμέτρηση Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καθώς και τον αγώνα Έβερτον - Νιουκάστλ, για τον οποίο βλέπετε δυνατό προγνωστικό με ανάλυση παρακάτω.
 
Προέρχεται από πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Κρίσταλ Πάλας η Έβερτον,ενώ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Είχαν προηγηθεί δυο συνεχόμενες ήττες, από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) και Φούλαμ (1-3). Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει μόλις 24 γκολ σε 32 παιχνίδια. Επιπλέον, δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της, έχοντας κερδίσει ένα από τα τέσσερα τελευταία ματς, με 1-0 επί της Μπρέντφορντ.
 
Πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση η Νιουκάστλ και συνέτριψε με 6-1 την Τότεναμ, κάνοντας επίδειξη δύναμης. Αυτή ήταν η έκτη νίκη της στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές, με μοναδική εξαίρεση την ήττα (3-0) από την Άστον Βίλα.Τα πάει πολύ καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, έχοντας σημειώσει 15 γκολ στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της.
 
Σε πολύ δύσκολη θέση και στη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Έβερτον, που δυσκολεύεται να βρει δίχτυα. Αντίθετα, περίοδο φόρμας διανύει η Νιουκάστλ, που έχει ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη επί της Τότεναμ και είναι το φαβορί. Θα ποντάρουμε στη συνδυαστική επιλογή 2 & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.
 
Δείτε τα υπόλοιπα στοιχημα προγνωστικα της Πέμπτης στο Betarades.gr! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.