Header Ads


Το ΟΑΚΑ δεν απαντάει στην ΕΠΟ για τον Τελικό Κυπέλλου!

Το ΟΑΚΑ δεν απαντάει στην ΕΠΟ για τον Τελικό Κυπέλλου!


Απίστευτα πράγματα - Δείτε με..ποιανού εντολή το ΟΑΚΑ δεν απαντάει στην ΕΠΟ - Όλα στον αέρα για τον Τελικό

Η ΕΠΟ έχει στείλει επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΚΑ για να της διαθέσει το Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά... κατ' εντολή Αυγενάκη, απάντηση δεν δίνεται!

Ακόμα και τώρα, λίγο πριν εγκαταλείψει τον υπουργικό θώκο του ενόψει εκλογών, ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται ότι κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βάζει εμπόδια στην ΕΠΟ και κατ' επέκταση στο ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. 




ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι οι φιναλίστ του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και μετά το “όχι” του Δημάρχου Βόλου για το Πανθεσσαλικό όπου επρόκειτο να αναμετρωηθούν όπως ορίζει η προκήρυξη, η ΕΠΟ στράφηκε στη λύση του Ολυμπιακού Σταδίου. Η Ομοσπονδία μάλιστα έστειλε ήδη σχετική επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και ζητάει να της διαθέσει το γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου. 

Παρά ταύτα, κατ' εντολή Αυγενάκη, απάντηση δεν έχει δοθεί και δεν αναμένεται κιόλας να συμβεί κάτι τέτοιο! Για τον υφυπουργό Αθλητισμού άλλωστε, αναμετρώνται οι δύο ομάδες που του έχουν ασκήσει την πιο έντονη κριτική. 



Υπηρετώντας λοιπόν ένα υφυπουργείο που βρίσκεται αναφανδόν στην “ερυθρόλευκη” πλευρά, ο Λ.Αυγενάκης αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί μέχρι και την ύστατη στιγμή, για να κάνει επίδειξη ισχύος απέναντι στην ΕΠΟ και τους δύο φιναλίστ του τελικού. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.