Header Ads


Η πρώτη «απάντηση» Θέλτα για Πινέδα!

Η πρώτη «απάντηση» Θέλτα για Πινέδα!


Δείτε τι «απαντάει» η Θέλτα για την πώληση Πινέδα - Πόσα εκατομμύρια θέλει για να πει το «ναι»

Ανοικτή στην προοπτική παραχώρησης του Ορμπελίν Πινέδα παρουσιάζεται σύμφωνα με πληροφορίες η Θέλτα δηλώνοντας ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση πως ο παίκτης πωλείται με κατάλληλο αντίτιμο.




Το βράδυ της Δευτέρας ο έγκυρος στα περισσότερα ρεπορτάζ του δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο ανέφερε πως «η ΑΕΚ έκανε ήδη την πρώτη κίνηση για τον Πινέδα, καθώς ενημέρωσε τη Θέλτα ότι θέλει να διαπραγματευτεί την αγορά του Πινέδα που έφθασε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 202». 

Και άμεσα δημοσιογράφοι σε Ισπανία, Ελλάδα, Μεξικό και Αργεντινοί εισήλθαν σε κατάσταση alert για να δουν τι συμβαίνει.



Σύμφωνα με το SDNA που επικοινώνησε με Ισπανούς δημοσιογράφους, η πληροφορία αυτή προέκυψε από το Μεξικό και δη από ομάδες που ρώτησαν την ομάδα του Βίγκο για το πόσο διαθέσιμη είναι το καλοκαίρι, να διαπραγματευτεί την πώληση του Πινέδα. Τι ισχύει με την ΑΕΚ; Το δεδομένο είναι πως η Ένωση θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της τον Πινέδα και την επόμενη σεζόν, όμως στην Ένωση τώρα ασχολούνται με τη μάχη του τίτλου και με το Κύπελλο. 

Από την άλλη, τι λέει η Θέλτα; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA, η ομάδα του Βίγκο δεν λέει «όχι» σε πώληση του Πινέδα με το κατάλληλο αντίτιμο. Και τι σημαίνει το τελευταίο; Ότι η Θέλτα ναι μεν θεωρεί ότι ο Πινέδα σημαντικό αγωνιστικό κεφάλαιο, αλλά δεν λέει «όχι» σε πώληση με ένα ποσό που θα αγγίζει τουλάχιστον τα πέντε εκατ. ευρώ.



Και καταλαβαίνει κανείς πως για τα ελληνικά δεδομένα, αυτά τα χρήματα είναι πολλά, πάρα πολλά. Ωστόσο ακόμη και έτσι είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα κάνει την προσπάθειά της να κρατήσει τον Μεξικανό με όπλο τον Ματίας Αλμέιδα και πιθανώς την προοπτική συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ. 


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.