Header Ads


Μπέος στον Λιάγκα: «Είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα, δεν μ'ενδιαφέρει αν το αρνείται ο Κλέιμαν...»

Μπέος στον Λιάγκα: «Είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα, δεν μ'ενδιαφέρει αν το αρνείται ο Κλέιμαν...»


Παρέμβαση Μπέου - Όλα όσα είπε στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα..

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωϊνό", ο οποίος καταδίκασε την πράξη του Μπόρις Κλέιμαν αλλά και του συμπαίκτη του, Ροντρίγκο Εσκοβάλ που ήταν παρατηρητής.




Ο Μπόρις Κλέιμαν συνελήφθη τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης (11/4) κατηγορούμενος ότι βίασε ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο, σε μπαρ στο Κολωνάκι. Αμέσως ο Βόλος ανακοίνωσε ότι τόσο ο Κλέιμαν όσο κι ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ τέθηκαν εκτός ομάδας, προχωρώντας στη λύση των συμβολαίων τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωϊνό", καταδικάζοντας την πράξη του πρ΄ψην τερματοφύλακα των Θεσσαλών, αλλά και του συμπαίκτη του, που έμεινε αμέτοχος.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έχω πέσει, τι να σας πω, όχι από τον ουρανό. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Το οξύμωρο, το περίεργο και το λυπηρό σε αυτή την κατάσταση είναι ότι διέλυσε την οικογένειά του, καταστράφηκε. Γιατί η γυναίκα του την Κυριακή (9/4) μετά τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη είχε κανονίσει ταξίδι στο Ισραήλ. Πήρε λοιπόν, τα δύο παιδιά, 7 και εννιά χρονών και πήγε στο Ισραήλ κι άφησε το μωρό, που είναι 3-3,5 ετών στο σπίτι να το φυλάει ο Κλέιμαν.

Εκείνος φώναξε μπεϊμπισίτερ να το κρατήσει κι αυτός πήγε να τσιλιμπουρδίσει στην Αθήνα. Η σύζυγός του μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας, είναι σε άθλια κατάσταση και ψάχνει να βρει πτήση να έρθει να πάρει τον μικρό, να γυρίσει στην πατρίδα της και δεν θέλει καμία σχέση και με τον πρώην άντρα της και με την Ελλάδα.

Φαίνεται ότι θα τον χωρίσει. Μακάρι να βρεθεί ένα σημείο επαφής, γιατί δεν είναι ωραίο πράγμα να διαλύονται οικογένειες".

Για το ότι η ομάδα έσπευσε να τον θέσει εκτός ομάδας:

"Έκανε απόπειρα βιασμού, που είναι κατακριτέα και καταδικαστέα. Όμως, οι αθλητές, είτε είναι ποδοσφαιριστές είτε μπασκετμπολίστες, τυχαίνει να είναι ινδάλματα για κάποιους. Όταν λοιπόν, έρχεται ένα παιδάκι έξω από τον αγώνα ή την προπόνηση και ζητάει αυτόγραφο ή τη φανέλα του τι πρεσβεύει αυτός για να καταλάβω.

Δεν χωράει στον νου μου ότι ένας άντρας επιβάλλει σε μία γυναίκα κάτι που δεν θέλει. Δεν με ενδιαφέρει αν ο ίδιος το αρνείται. Δεν θα κριθώ εγώ γιατί τους έδιωξα, έτσι γουστάρω. Έτσι κρίνω, είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα, γιατί έχω πέντε παιδιά. Το περιστατικό έγινε, το τι ισχύει και σε τι βαθμό είναι ένα άλλο κομμάτι. Εγώ καταδικάζω την πράξη, την ενέργεια. Μου είναι αδιανόητο.



Είναι τρία χρόνια στον Βόλο. Δεν είχε δώσει τέτοια δικαιώματα ποτέ. Περιμένουμε τώρα τα αποτελέσματα για να δούμε αν αυτά που ισχυρίζεται ο Κλέιμαν είναι αλήθεια ή αν είναι αλήθεια αυτά που λέει το κορίτσι.

Εγώ καταδίκασα όχι μόνο την πράξη και τον Κλέιμαν, αλλά και τον συμπαίκτη του που ήταν στην παρέα. Τον φώναξα, έγινε χαμός, έκλαιγε. "Ξέχασέ το", του λέω. Θα μπορούσε να το αποτρέψει, να τον πάρει και να φύγει. Δεν μπορεί να κάθεσαι θεατής και να βλέπεις ένα τέτοιο σκηνικό. Εγώ σ' αυτά τα πράγματα είμαι αμείλικτος και δεν τα δέχομαι. Εκτός από πατέρας πέντε παιδιών, είμαι κι ευαίσθητος στο θέμα της γυναίκας.

Είπα στον άλλον παίκτη ότι δεν θέλω καμία συζήτηση μαζί του, είπα να μην τον δεχτούν στην προπόνηση και να φωνάξει τον μάνατζέρ του. Λύνεται το συμβόλαιο, δεν με ενδιαφέρει".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.