Header Ads


Με πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για ΑΕΚ!

Με πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για ΑΕΚ!


Δείτε ποιους άφησε εκτός αποστολής ο Λουτσέσκου, τι έχει συμβεί

Τάισον και Αουγκούστο τέθηκαν εκτός «μάχης» για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena. Σημαντικές απώλειες για τον ΠΑΟΚ που μετρά την επιστροφή Σάστρε και του 17χρονου Τζίμα - Εκτός αποστολής Κουλιεράκης και Λύρατζης!

Χωρίς τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα ταξιδέψει για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ...




Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον, έμειναν εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, γεγονός που φέρνει αναπροσαρμογή πλάνου για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Εκτός αποστολής και οι Κουλιεράκης - Λύρατζης!

Από την άλλη, ο Ζοάν Σάστρε τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του και υπολογίζεται ως λύση στα δεξιά της άμυνας ενώ συμπεριλήφθηκα και ο νεαρός Τζίμας! Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι, το πρωί της Τρίτης (25.04) στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και ειδικό κομμάτι για τις στατικές φάσεις.



Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια , Κεντζιόρα, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμας.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.