Header Ads


Ο διαιτητής του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!



Δείτε ποιον όρισε η ΚΕΔ - Ποιος θα είναι στο VAR!

Ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των αγώνων της Super League

Με διαιτητές από το πάνω ράφι και η 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο κορυφαίος Ολλανδός Ντάνι Μακέλι στο Άρης-Ολυμπιακός και ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Σιδηρόπουλος στον Βόλο.




Απόλυτα γνώριμοι αλλά και από την… αφρόκρεμα της ευρωπαϊκής διαιτησίας οι εκλεκτοί της ΚΕΔ για τα παιχνίδια σε “OPAP Arena” και “Βικελίδης”, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στο Ολυμπιακός-Άρης ορίστηκε ο “πολύς” Ντάνι Μακέλι, με τον Ολλανδό από την elite κατηγορία να έχει σφυρίξει ακόμα παιχνίδια στο παρελθόν στην Ελλάδα (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0, Άρης-ΑΕΚ 2-2 Κύπελλο).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέγκστρα, Γιαν Ντε Βρις, 4ος ο Τσακαλίδης και στοVAR οι Ρομπ Ντίπερινκ, Νικολακάκης.



Στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, επίσης από την elite κατηγορία, ο οποίος είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Δικεφάλων πριν 2,5 χρόνια. Συγκεκριμένα είχε βρεθεί στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, αλλά και στο ΠΑΟκ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Μαζί του οι Κρίστιαν Γκίτελμαν, Ρόμπερτ Κέμπτερ, με 4ο τον Τσαγκαράκη και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Ψαρρή.

Elite όμως θα έχουμε και στο Βόλος-Παναθηναϊκός, αλλά Έλληνα. Ο λόγος για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, με τους Κωσταρά, Δημητριάδη, 4ο τον Τζοβάρα και στο VAR τους Φωτιά, Κόλλια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.