Header Ads


Συγκλονιστικός Μάνταλος: «Συγνώμη από Αραούχο που δεν του αφιέρωσα το γκολ, το μυαλό τρελάθηκε!»

Συγκλονιστικός Μάνταλος: «Συγνώμη από Αραούχο που δεν του αφιέρωσα το γκολ, το μυαλό τρελάθηκε!»


Διαβάστε τι είπε ο Μάνταλος για τη νίκη στο Φάληρο, το γκολ του και το τηλέφωνο που τον πήρε ο Αραούχο για να τον… κράξει!

Το έβλεπες στο πρόσωπο του Πέτρου Μάνταλου στις δηλώσεις του στην Cosmote Sports… Πανευτυχής, δεν έβγαιναν οι λέξεις εύκολα από τη χαρά για τη νίκη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.




«Απ’ οποία οπτική κι αν τη δεις είναι πολύ μεγάλη αυτή η νίκη. Είναι δυνατή έδρα, μας δυσκολεύει κάθε χρόνο. Σε όλο το ματς ήμασταν ομάδα που άξιζε τη νίκη. Ο προπονητής ζητούσε από την αρχή της εβδομάδας να παίξουμε. Μετά τα αποψινά αποτελέσματα έχει ψιλοκαθαρίσει για το ποιοι είναι οι διεκδικητές του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει την ικανότητα και τα κουράγια να κερδίσει σε μία τέτοια έδρα, ένα ματς σαν κι αυτό».

Για το γκολ του;



«Ο,τι και να σου πω εκείνη τη στιγμή… Συγγνώμη από τον αδερφό μου τον Αραούχο. Του είχα πει πως αν σκοράρω θα πάω στην κάμερα να του αφιερώσω ένα γκολ. Ήδη με… έκραξε! Με πήρε τηλέφωνο! Τρελάθηκε το μυαλό μου στο γκολ και δεν πήγε σε αυτόν. Κοίταξα μόνο την εστία, είδα τον Πασχαλάκη βγήκε, την πέρασα από πάνω του».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.