Header Ads


Ούτε Βόλος, ούτε ΟΑΚΑ, ούτε Αγγλία: Η πρόταση έκπληξη ΕΠΟ για τον Τελικό Κυπέλλου!

Ούτε Βόλος, ούτε ΟΑΚΑ, ούτε Αγγλία: Η πρόταση έκπληξη ΕΠΟ για τον Τελικό Κυπέλλου!


Αλλάζουν όλα - Σε ποια χώρα και σε ποια ημερομηνία θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου τελικά - Πώς καταλήγει η ΕΠΟ σε αυτή την απόφαση
Μια ρηξικέλευθη πρόταση φαίνεται πως θα συζητηθεί σήμερα στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet.




Όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, στο τραπέζι θα πέσει η προοπτική να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στις 20 Μαΐου, παραμονή των εθνικών εκλογών στην Ελλάδα, αλλά με έδρα για το μεγάλο ματς τη Λευκωσία της Κύπρου!

Υπενθυμίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου, ύψωσε απαγορευτικό για την διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό υπό το φόβο επεισοδίων. Άλλο γήπεδο εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης που να πληροί τις προϋποθέσεις δεν φαίνεται να υπάρχει και έτσι καταλήγουμε στην προοπτική της Λευκωσίας. 



Συν τοις άλλοις, μετά τον ορισμό των εκλογών στις 21 Μαΐου, θα ήταν αδύνατο να διεξαχθεί ο τελικός επί ελληνικού εδάφους την παραμονή τους (20/5). Επί ελληνικού εδάφους θα ήταν αδύνατο λόγω εκλογών να γίνει ο τελικός νωρίτερα από τις 27 Μαΐου κι ενώ οι ομάδες θα ήθελαν να έχουν αποδεσμεύσει τους παίκτες τους για διακοπές το συντομότερο δυνατό, αφού ακολουθούν τα καλοκαιρινά προκριματικά για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σημειωτέον πως τη Μεγάλη Εβδομάδα θα αναδειχθεί το ζευγάρι του τελικού. Τη Μεγάλη Τετάρτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 3-0 της Opap Arena, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία μετά τη νίκη του με 5-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Προ ημερών ο γενικός διευθυντής του σταδίου «ΓΣΠ» της Λευκωσίας είχε μιλήσει στο Metrosport και είχε πει πως ο τελικός θα μπορούσε να γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο. «Θα μπορούσε να γίνει ο τελικός στο Στάδιο, δεν έχουμε πρόβλημα να πραγματοποιήσουμε τον αγώνα, έχει έγκριση επιπέδου «4» και έχουν πραγματοποιηθεί αγώνες και του Champions League μέχρι και τη φάση των «8». Θα έλεγα ότι το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. 



Δεν έχουμε κάποια κρούση ούτε από την ΕΠΟ ούτε από την Κυπριακή Ομοσπονδία, ο τελικός του Κυπριακού Κυπέλλου είναι 3 Ιουνίου και το γήπεδο είναι διαθέσιμο εκείνες τις ημερομηνίες για να υποδεχθεί τον τελικό. Υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων στην Κύπρο, από θέμα ασφάλειας θα έλεγα ότι διασφαλίζουν καλύτερα τη διεξαγωγή του αγώνα είναι πιο οργανωμένη η αστυνομία της Κύπρου από την Ελληνική και υπάρχουν διακριτές εξουσίες. Στην Κύπρο υπάρχουν φίλοι και των δύο ομάδων σε κάθε αγώνα και είναι κάτι το οποίο το ξέρουμε οπότε θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και στον τελικό», είχε πει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.