Header Ads


Νέα «γκάφα» Ρατσκόφσκι στην Πολωνία: Σοβαρό λάθος στο 90+5' που έκρινε την αναμέτρηση (vid)

Νέα «γκάφα» Ρατσκόφσκι στην Πολωνία: Σοβαρό λάθος στο 90+5' που έκρινε την αναμέτρηση (vid)


Βράζει όλη η Πολωνία με τον μεθυσμένο Ρατσκόφσκι - Δείτε τι έκανε, δείτε τι σφύριξε στο 90+5' - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Λίγες μέρες μετά το φιάσκο του ορισμού του στο ΑΕΚ-Άρης, ο Πάβελ Ρατσκόφσκι και η διαιτητική του ομάδα ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της αναμέτρησης Σταλ-Λέγκνιτσα στην Πολωνία, επικυρώνοντας γκολ ισοφάρισης στο 90+5' μετά από καθαρό φάουλ στην αρχή της φάσης.




Η σκόνη που άφησε πίσω του το απίστευτο σίριαλ με τον ορισμό του Πάβελ Ρατσκόφσκι στο ΑΕΚ-Άρης μόλις που πρόλαβε να καθίσει και ο Πολωνός ρέφερι βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα της πατρίδας του, αυτή τη φορά για το σοβαρό διαιτητικό του σφάλμα στο χθεσινοβραδινό ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στη Σταλ και τη Λέγκνιτσα των Γιάννη Μασούρα-Στέφανου Καπίνο.

Ο 39χρονος ρέφερι σφύριξε για πρώτη φορά μετά τα όσα συνέβησαν επί ελληνικού εδάφους και ήρθαν στο φως την Κυριακή 9 Απριλίου, με τη διαιτησία του να μπαίνει στο στόχαστρο λόγω της φάσης του 90+5. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, οι παίκτες της Σταλ Μίελετς ξεδίπλωσαν αντεπίθεση από τη μία εστία στην άλλη μετά το κλέψιμο στο σημαιάκι του κόρνερ, σε μια φάση που ο επιθετικός τους, Ντομάνσκι σπρώχνει ξεκάθαρα τον παίκτη της Λέγκνιτσα, Βελκόφσκι και μάλιστα αριβώς μπροστά στα μάτια του επόπτη.



Τόσο ο τελευταίος όσο και ο Ρατσκόφσκι άφησαν το παιχνίδι να συνεχιστεί, με αποτέλεσμα η Σταλ να βγει στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρει με τον Ματράς, πριν ο 39χρονος ρέφερι δώσει απευθείας τέλος στο ματς χωρίς να δείξει καν σέντρα, παρά το ότι το γκολ σημειώθηκε σχεδόν ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων. Ούτε ο VAR της αναμέτρησης είχε διαφορετική γνώμη, συνεπώς το ματς έληξε στο 1-1 και πλέον επικρατεί έντονη συζήτηση στα πολωνικά Μέσα για αυτή την απόφαση.

Δείτε την επίμαχη φάση από το 04:07:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.