Header Ads


Γύρισε από -22 και «λύγισε» η ΑΕΚ στην Ιερουσαλήμ!

Γύρισε από -22 και «λύγισε» η ΑΕΚ στην Ιερουσαλήμ!


Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 64-55 από την Χάποελ σε έναν αγώνα με τραγική διαιτησία..

Το τραγικό ξεκίνημα δεν τρόμαξε την ΑΕΚ, που γύρισε από το -22, αλλά στο τέλος λύγισε από την Χάποελ Ιερουσαλήμ (64-55) που έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά του Basketball Champions League.




Η αποστολή της ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολη. Η ΑΕΚ έπρεπε να παλέψει στην πιο καυτή έδρα του Basketball Champions League, όμως το κάκιστο ξεκίνημά της στο ματς (28-6) της έκανε τεράστια ζημιά στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της διοργάνωσης. Οι κιτρινόμαυροι μείωσαν δύο φορές στον πόντο, στα τέλη της τρίτης και στις αρχές της τέταρτης περιόδου, στο φινάλε όμως η Χάποελ Ιερουσαλήμ πήρε το αποτέλεσμα (64-55) και το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four.

Ο Σπίντι Σμιθ έκανε σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα του Αλεκσάνταρ Τζίκιτς, πήρε τη μπάλα και στα κρίσιμα και έκρινε την αναμέτρηση, με τον Λιβάι Ράντολφ να τον ακολουθεί και τους Κορνέλιους - Κάρινγκτον να υποστηρίζουν.



Ο Κένι Γουίλιαμς κι ο Ακίλ Μίτσελ ήταν οι δύο που ξεχώρισαν από την ΑΕΚ, η οποία ολοκλήρωσε ένα τουρ τριών αγώνων σε διάστημα έξι ημερών, ήταν καταπονημένη και έχει μπροστά της και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα Άνω Λιόσια.

Το ξεκίνημα της Χάποελ ήταν συναρπαστικό. Από το 5-6 οι γηπεδούχοι έτρεξαν σερί 23-0 για να προηγηθούν με 28-6 στις αρχές της δεύτερης περιόδου, η ΑΕΚ έφτασε τα 11 λάθη, όμως είχε πείσμα. Ροκάνισε τη διαφορά, πήρε το δεύτερο δεκάλεπτο και κράτησε το ματς "ζωντανό" με το 36-24 του ημιχρόνου, στο οποίο οι γηπεδούχοι σούταραν με 43.8% απέναντι στο δικό τους 34.8%.



Η εικόνα των κιτρινόμαυρων ήταν εντυπωσιακή και στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Γιάνκοβιτς μείωσε στον πόντο (46-45) προς το φινάλε της περιόδου, ο Μάιλς έβαλε τρίποντο για το 49-48 στις αρχές της τέταρτης, όμως και πάλι εύκολα λάθη, μαζί με τον Σπίντι Σμιθ που ήταν εκεί για να βάλει τα μεγάλα σουτ, έκριναν τον αγώνα υπέρ της Χάποελ Ιερουσαλήμ που έκανε απλώς το 1-0.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.