Header Ads


Έτοιμος για μεταγραφή 16 εκατ. ευρώ ο Μαυροπάνος!

Έτοιμος για μεταγραφή 16 εκατ. ευρώ ο Μαυροπάνος!


Μεταγραφή ζωής για Μαυροπάνο σε τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Η... πόρτα σε Κωνσταντέλια και το διπλό deal με τους στόπερ. Ποιος κορυφαίος σύλλογος της Ευρώπης ετοιμάζεται για "restart" το καλοκαίρι και ποιος είναι ο Σβέν Μίσλινταντ που θα προσπαθήσει να βάλει την υπογραφή του στα συμβόλαια των δύο Ελλήνων αμυντικών.




Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, με τα  15.000.000 ευρώ σημερινή χρηματιστηριακή αξία, όντας μέσα στην Βig 3 των ακριβότερων Ελλήνων παικτών,  είναι δεδομένο το ότι θα φύγει το καλοκαίρι από την Στουτγκάρδη. Ανεξάρτητα από την παραμονή της ή όχι στην Μπουντεσλίγκα...

Ο Μαυροπάνος θα φύγει με πώληση και transfer fee plus 16.000.000 ευρώ! Έρχεται , λοιπόν, σήμερα η στήλη και δεν δίνει φαβορί σαν τον επόμενο προορισμό του διεθνή στόπερ ούτε την Ιταλία, ούτε την Αγγλία, ούτε εκ νέου γερμανική ομάδα αλλά την... Ολλανδία. Και συγκεκριμένα τον Άγιαξ!! Και ο λόγος έχει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο! Σβέν Μίσλινταντ!!!

Ναι, του Γερμανού αθλητικού διευθυντή που μέχρι σήμερα έχει κυριολεκτικά "κτίσει" την καριέρα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, σε συνεργασία με τον "αγαπημένο" ομογενή ατζέντη, Κωνσταντίνο Φάρρα. Ο Μίσλινταντ ήταν αυτός που πήρε τον Μαυροπάνο στην Αρσέναλ (με 2.200.000 στον ΠΑΣ) αλλά κι αυτός που αγόρασε τον Μαυροπάνο στην Στουτγάρδη (πληρώνοντας σε loan & transfer fees συνολικά 4.000.000).


Κατά συνέπεια εύλογα κάποιος να υποθέσει πως είναι το μεγάλο φαβορί να τον πάρει μαζί του και στον Άγιαξ, ειδικά αν μοσχοπουληθεί το καλοκαίρι σε Αγγλία ή Ιταλία, κάποιος από τους δυο ταλαντούχους νυν στόπερ  της ολλανδικής ομάδας, με αξία 42 και 18 εκατομμύρια, Τίμπερ και Μπάσει αντίστοιχα!

Ο Άγιαξ χάνει το πρωτάθλημα μετά απο χρόνια στην Ολλανδία, κάτι που προκάλεσε μεγάλες αλλαγές στο κλαμπ. Πρώτη και σημαντικότερη στην θέση του Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον Σβέν Μίσλινταντ, να έχει συμφωνήσει και υπογράψει με το κορυφαίο ολλανδικό κλαμπ, αναλαμβάνοντας επίσημα απο την επόμενη ημέρα του φινάλε της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή από τις 19 Μαϊου!! 

Πάμε τώρα και στα ... πολύ πιο ψαγμένα: μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί, αν αυτή η τεράστια αλλαγή στην ποδοσφαιρική ηγεσία του Άγιαξ - με την ανάληψή της από έναν Γερμανό (!) και ειδικά τον Μίσλινταντ - επηρεάσει και το δεδομένο/εκδηλωμένο ενδιαφέρον για Κωνσταντέλια...

Γιατί τους προηγούμενους μήνες, προ άφιξης Μίσλινταντ, ο Αγιαξ δεν τον  είχε απλά σκανάρει αλλά ανοίξει και "κύκλο επαφών" - για τον "παιδί θαύμα" του ελληνικού ποδοσφαίρου - ενόψει καλοκαιριού.  Ο "Ντέλιας" ήταν ξεκάθαρος στόχος τους τότε, δεν είμαι βέβαιος πως θα ισχύσει πλέον το ίδιο και με την παρουσία του Μίσλινταντ ως Νο 1 στον Άγιαξ στα μεταγραφικά θέματα, από εδώ και πέρα...

Ο Μίσλινταντ γνωρίζει άριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ έχει δημιουργήσει το δικό του "κανάλι" για να αποκτάει τους παίκτες που τον ενδιαφέρουν, Έλληνες ή Σουπερλιγκάτους. Υπενθυμίζω απλά πως τον περασμένο Ιούλιο, ως αθλητικός Διευθυντής της Στουτγάρδης, δαπάνησε 2.400.000 για την αγορά του Περέα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενός ακόμη πελάτη του agent Κωνσταντίνου Φάρα!


Έτσι, λοιπόν, κάποιοι δεν αποκλείουν το καλοκαίρι και εφόσον ο Ολυμπιακός δεν ανανεώσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο Μίσλινταντ (τον είχε σε Ντόρτμουντ και Αρσεναλ, μαζί με τον Μαυροπάνο) να του δώσει το τελευταίο του συμβόλαιο στον Άγιαξ (έστω και ως δεύτερη, έμπειρη, λύση)!!!Είναι ένα σενάριο που μπορεί... εύκολα να παίξει, σύμφωνα με τους... ειδικούς.

Άλλωστε και ο βετεράνος Έλληνας στόπερ στο Γραφείο του Φάρρα ανήκει ενώ σε ανύποπτο χρόνο είχε διαρρεύσει η σκέψη του με το που κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια να φορέσει το... κοστούμι του ατζέντη!

Ποντάροντας ασφαλώς ο Σωκράτης στην σπουδαία διεθνή καριέρα που έκανε ως παίκτης, στην μεγάλη ατζέντα γνωριμιών που ήδη έχει και φυσικά στην τρομερή σχέση του με αθλητικό διευθυντή επιπέδου Μίσλινταντ ...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.