Header Ads


Η ανάλυση Βαρούχα-Κουτσιαύτη στις φάσεις ΟΦΗ-ΑΕΚ! (vid)

Η ανάλυση Βαρούχα-Κουτσιαύτη στις φάσεις ΟΦΗ-ΑΕΚ! (vid)


Δείτε τι είπαν για την διαιτησία στο ΟΦΗ-ΑΕΚ, πώς χαρακτήρισαν τον διαιτητή, τι είπαν για την κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Βίντα..

Τον καθιερωμένο του σχολιασμό έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ. Η φάση που είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτή στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ που είχε κάτι… από Ελ Αραμπί στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.




Ο γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας είδε με θετικό μάτι όλη τη διαιτησία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πρώτη του αναφορά είχε να κάνει με τα πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν είδε πέναλτι σε καμία από τις δύο περιπτώσεις που η Ένωση ζητάει παράβαση. Στη φάση του Βίντα δε, βλέπει ολόσωστη και την κίτρινη κάρτα για θέατρο στον Κροάτη κεντρικό αμυντικό.



Στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, υπάρχει παίκτης που έχει συμμετοχή στη φάση –ασχέτως αν δεν κάνει επαφή- πριν το τέρμα του Άμραμπατ. 

Ο Μαροκινός σκοράρει και το γκολ μετράει κανονικά, επειδή ο παίκτης που κάνει συμμετοχή στη φάση καλύπτεται, ενώ ο ακάλυπτος δεν έχει συμμετοχή. Με άλλα λόγια, η διαφορά σε σχέση με τον Ελ Αραμπί στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.