Header Ads


Άνοιξε σχολή ο Ατρόμητος: Μαθητές στη Δ' Ιταλίας έσκαψαν το γήπεδο για να διορθώσουν τα δοκάρια (vid)

Άνοιξε σχολή ο Ατρόμητος: Μαθητές στη Δ' Ιταλίας έσκαψαν το γήπεδο για να διορθώσουν τα δοκάρια (vid)


Απίστευτες εικόνες από την Serie D στην Ιταλία - ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Έπαθαν… Ατρόμητος – ΑΕΚ στη Serie D, καθώς σε αγώνα του πρωταθλήματος οι εστίες του γηπέδου ήταν κατά δύο εκατοστά κοντύτερες και έβγαλαν μεζούρες και φτυάρια




Να που τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο πρωτοπορεί! Μετά τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι, στο παιχνίδι Ατρόμητος – ΑΕΚ, με την κοντή εστία, οι γείτονες μας στην Ιταλία, ακολούθησαν στην ίδια «συνταγή» για να διορθώσουν το λάθος.

Εν αντιθέσει με το Περιστέρι, στην Ιταλία πήραν πρέφα ότι η μία εστία είναι πιο κοντή, λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε το παιχνίδι ανάμεσα στη Γκροσέτο και την Σαντζιοβανέζε, μετά από υπόδειξη του ενός τερματοφύλακα.

Μετά από χρήση μεζούρας αποδείχθηκε ότι όντως και οι δύο εστίες του γηπέδου ήταν πιο κοντές! Αποτέλεσμα; Ο διαιτητής να δώσει εντολή οι παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια, δίνοντας περιθώριο μισής ώρας στους γηπεδούχους να διορθώσουν το πρόβλημα. Έχοντας παρακολουθήσει εκτενώς το Ατρόμητος -ΑΕΚ λοιπόν, οι ιθύνοντες της Γκροσέτο, βγήκαν με τσάπες και φτυάρια, ξεκινώντας το σκάψιμο.



Οι προσπάθειες τους στέφθηκαν με επιτυχία, αφού σε νέα μέτρηση ο διαιτητής βρήκε τις διαστάσεις σωστές και διέταξε την επανέναρξη του αγώνα. Στο φινάλε οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, όμως η Σανγκιοβανέζε έχει ήδη καταθέσει ένσταση



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.