Header Ads


Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ στα playoffs στο Basketball Champions League!

Οι πιθανοί αντίπαλοι ΑΕΚ στα playoffs στο Basketball Champions League!


Όλα τα σενάρια για τον αντίπαλο της ΑΕΚ στα playoffs του Basketball Champions League.
Η σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί της Γαλατάσαραϊ εξασφάλισε στην ομάδα του Ηλία Καντζούρη την πρόκριση στα playoffs του Basketball Champions League. 




Πλέον στον αγώνα της Τρίτης με τη Μάλαγα στα Λιόσια (19:30) θα κριθεί η πρώτη θέση στον όμιλο, που συνεπάγεται και πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, τα οποία θα διεξαχθούν τον Απρίλιο σε σειρές που κρίνονται στις δύο νίκες. Τα πρώτα ματς θα γίνουν 4-5 Απριλίου, τα δεύτερα 11-12 και τα τρίτα (εφόσον χρειαστούν) 18-19 Απριλίου.

Αν η «Ένωση» κερδίσει και είναι πρώτη και θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας απέναντι σε έναν από τους τρεις δεύτερους των άλλων γκρουπ (θα εξαιρείται η Μάλαγα από τον δικό της όμιλο δηλαδή), πράγμα σημαίνει πως θα δώσει το πρώτο και αν χρειαστεί και το τρίτο ματς στα Λιόσια. 



Αν η ΑΕΚ χάσει από τη Μάλαγα, θα είναι δεύτερη και θα παίξει με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε έναν από τους τρεις πρώτους των άλλων γκρουπ (θα εξαιρείται η Μάλαγα από τον δικό της όμιλο δηλαδή), πράγμα σημαίνει πως θα δώσει μόνο το δεύτερο ματς των playoffs στα Λιόσια και θα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τουλάχιστον μια φορά εκτός έδρας. Οι αντίπαλοι θα προκύψουν από κλήρωση.

Όσο για τους πιθανούς αντιπάλους; Αν η ΑΕΚ είναι πρώτη, αποφεύγει σίγουρα στα playoffs την Βόννη (που την κέρδισε τόσο στα Λιόσια όσο και στη Γερμανία στην πρώτη φάση), όσο και την κάτοχο του BCL Τενερίφη, που είναι και μαθηματικά πρώτες στους ομίλους τους. Επίσης, θα αποφύγει τον νικητή του Στρασμπούρ-Χάποελ Ιερουσαλήμ, που θα κρίνει την πρώτη θέση στο συγκεκριμένο γκρουπ. 

Υποψήφιοι αντίπαλοί της στην περίπτωση αυτή θα είναι η Μούρθια, ο ηττημένος του Στρασμπούρ-Χάποελ Ιερουσαλήμ και α) η Ρίτας Βίλνιους αν δεν κερδίσει με 13+ την Μανρέσα στη Λιθουανία ή β) η Μανρέσα αν κερδίσει στη Λιθουανία ή έστω χάσει με διαφορά κάτω των 13 πόντων.

Αν η ΑΕΚ είναι δεύτερη, θα παίξει με μειονέκτημα έδρας απέναντι στην Βόννη, την Τενερίφη ή το νικητή του Στρασμπούρ-Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το Final 4 θα γίνει 12-14 Μαΐου σε έδρα που θα επιλέξει η FIBA, με την ΑΕΚ να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να το φιλοξενήσει στα Λιόσια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.