Header Ads


H AEK εξετάζει το ενδεχόμενο διοργάνωσης του Final 4 του BCL!

H AEK εξετάζει το ενδεχόμενο διοργάνωσης του Final 4 του BCL!


Η ΑΕΚ παλεύει για την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL της φετινής σεζόν, όμως οι βλέψεις δεν μένουν εκεί, καθώς στην Ένωση υπάρχει σκέψη για την διοργάνωση του Final 4 της διοργάνωσης στο κλειστό των Λιοσίων!




Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ έχει δείξει πως έχει τον τρόπο, όχι απλώς να είναι παρούσα στα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού, αλλά και να τα διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία.

Από το Final 4 του BCL του 2018, το οποίο μνημονεύεται ακόμα και σήμερα για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο φιλοξένησε ομάδες όπως η Μονακό, η Μούρθια και η Λούντβιγκσμπρουργκ, έως το Final 8 του 2020, το οποίο διοργανώθηκε υπό την μορφή «φούσκας» στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση να δείχνει πως έχει τον τρόπο να φιλοξενεί διοργανώσεις υψηλού κύρους εν μέσω περιόδου Covid.



Αυτή τη φορά οι «κιτρινόμαυροι» παλεύουν για την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL, έχοντας ρεκόρ 3-1 στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Το παιχνίδι με την Γαλατασαράι θα είναι το πιο σημαντικό της σεζόν ωστόσο ουδείς μένει σε όσα έχουν συμβεί, καθώς κοιτάζουν και την επόμενη μέρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει σκέψη, η οποία μπορεί να μεταφραστεί άμεσα σε επιθυμία, των ανθρώπων της; ομάδας για την ανάληψη του Final 4 του BCL για τη σεζόν 2022-23.

Η Ένωση έχει αποδείξει άλλωστε στο παρελθόν, εμπράκτως, πως μπορεί να διοργανώσει μεγάλα ραντεβού, ενώ το κλειστό των Λιοσίων με μερικές μετατροπές μπορεί να αποτελέσει την έδρα του μεγάλου μπασκετικού ραντεβού τίτλου στη διοργάνωση της FIBA.



Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη του Final 4 εκπνέει την ερχόμενη Πέμπτη (16/03) και στην ΑΕΚ εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα μέχρι να πάρουν την τελική τους απόφαση, με την σκέψη για την ανάληψη της διοργάνωσης του Final 4 του BCL να είναι έντονη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.