Header Ads


Η «καψούρα» Αλμέιδα με Αργεντίνο στόπερ για καλοκαίρι!

Η «καψούρα» Αλμέιδα με Αργεντίνο στόπερ για καλοκαίρι!


Δείτε ποιον θέλει να φέρει στην ΑΕΚ - Ποιον έχει ξεχωρίσει ο Ματίας Αλμέιδα για τα στόπερ..

Για τον Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ της Ρίβερ Πλέιτ ενδιαφέρεται η ΑΕΚ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Έκτορ Νταβίντ Μαρτίνεζ της Ρίβερ Πλέιτ.




Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ απασχόλησε την Ένωση και τον Ιανουάριο, όπου έκανε μια πρώτη κρούση στην ομάδα της Αργεντινής.

Τότε η Ρίβερ φάνηκε θετική στην παραχώρηση του Μαρτίνεζ, είτε με δανεισμό και οψιόν, είτε με μεταγραφή. Αν και τότε η ΑΕΚ δεν έκανε κίνηση, συνέχισε να τον παρακολουθεί και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ματίας Αλμέιδα έχει αφιερώσει αρκετές ώρες με τους συνεργάτες του για να μελετήσει τον παίκτη.

Ο μάνατζερ του 25χρονου αμυντικού, Ρενάτο Κορσί, δήλωσε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του με μεταγραφή, όχι όμως στον δανεισμό του.

«Η αλήθεια ειναι πως δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια πρόταση από την ΑΕΚ. Η Ρίβερ είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του, αλλά όχι στον δανεισμό του. Ο Νταβίντ Μαρτίνεζ θα ενδιαφερόταν να αφήσει την Αργεντινή για την Ελλάδ

α και την ΑΕΚ. Μένει να δούμε αν η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση…»,
σημείωσε ο Κορσί.

Εάν τελικά η Ένωση κάνει την κίνησή της, ενεργό ρόλο στις συζητήσεις θα έχει και ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην οποία διετέλεσε παίκτης και προπονητής.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.