Header Ads


Αγοράζει τον Σβάρνα από την ΑΕΚ η Ράκοφ!

Αγοράζει τον Σβάρνα από την ΑΕΚ η Ράκοφ!


Ο αθλητικός διευθυντής της Ράκοφ επιβεβαίωσε πως η πολωνική ομάδα θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Στράτου Σβάρνα, καταβάλλοντας περίπου 800 χιλιάδες ευρώ στην ΑΕΚ.

Στη Ράκοφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στράτος Σβάρνας. Ο αθλητικός διευθυντής της πολωνικής ομάδας, Ρόμπερτ Γκραφ, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «weszlo.com», ανέφερε πως θα καταβληθεί η ρήτρα αγοράς στην ΑΕΚ, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Έλληνα αμυντικό.




Παρόλα αυτά, δεν επιβεβαίωσε ότι το συμφωνηθέν ποσό είναι γύρω στις 800 χιλιάδες ευρώ, όπως έχει ακουστεί στο παρελθόν, ενώ η απόκτησή του θα πάρει επίσημη μορφή στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, όταν και ολοκληρώνεται η προθεσμία που υπάρχει.

«Το deadline είναι λίγο πιο μετά από τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, αλλά αποτελεί κάτι το τυπικό. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το ακριβές ποσό και να επιβεβαιώσω ότι η ρήτρα είναι στις 800.000 ευρώ καθώς αυτό είναι μυστικό στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα θα κάνουμε χρήση της οψιόν που έχει συμφωνηθεί», ήταν τα λόγια του Γκραφ.

Τη φετινή σεζόν, ο Σβάρνας αγωνίζεται ως δανεικός στον σύλλογο της Πολωνίας, έχοντας καταγράψει 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, συνοδευόμενες από τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.