Header Ads


Κέβιν Μαντίγια: Αυτός είναι ο λόγος που «χάλασε» η μεταγραφή στην ΑΕΚ

Κέβιν Μαντίγια: Αυτός είναι ο λόγος που «χάλασε» η μεταγραφή στην ΑΕΚ


Τι αποκαλύπτουν στην Κολομβία - Γιατί δεν φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» ο Κέβιν Μαντίγια

Ο 19χρονος στόπερ της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε θα μπορούσε σύμφωνα με όσα γράφουν στην Κολομβία να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εφόσον δεν προέκυπτε ένα απροσπέλαστο εμπόδιο στις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Επιμένουν στην Κολομβία να γράφουν για τον Κέβιν Μαντίγια και την ΑΕΚ.




Νέο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «colombia.as.com» αναφέρεται στους λόγους που φέρεται να χάλασε η μετακόμιση του 19χρονου στόπερ της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ παρά το γεγονός πως ο Μαντίγια «παίζει» για Λίβερπουλ και Τορίνο, η ΑΕΚ ήταν αυτή που έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του κατόπιν θετικής εισήγησης του Ματίας Αλμέιδα.



«Κι ενώ όλα έδειχναν πως η μεταγραφή θα γίνει, οι δύο σύλλογοι δεν συμφώνησαν στους όρους της αποπληρωμής των δύο εκατομμυρίων δολαρίων.  

Οι Έλληνες πρότειναν τέσσερις δόσεις με την τελευταία το καλοκαίρι του ΄24, κάτι που δεν άρεσε στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε με αποτέλεσμα να μην καθίσει στο τραπέζι και να διαπραγματευτεί τη συγκεκριμένη πρόταση» αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ και προσθέτει:  

«Οι Κολομβιανοί δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να το συζητήσουν, απορρίπτοντας επίσης την πρόταση της Βάσκο Ντα Γκάμα. 



Ομάδες όπως η Λίβερπουλ, το Τορίνο, η Ρέιντζερς και τώρα η ΑΕΚ έχουν εξετάσει τον 19χρονο. Ωστόσο, καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μαντίγια που είναι ήταν έναςαπό τους καλύτερους παίκτες της Κολομβίας στο τελευταίο τουρνουά U-20 της Νότιας Αμερικής και ένα από τα καλύτερα ταλέντα σε ολόκληρη την Ήπειρο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.