Header Ads


«Μάχη» ΑΕΚ-Ολυμπιακού για τον ίδιο αμυντικό!

«Μάχη» ΑΕΚ-Ολυμπιακού για τον ίδιο αμυντικό!


«3 εκατ. και 40% μεταπώληση» - Έχουν κάνει ήδη την κίνηση τους ΑΕΚ και Ολυμπιακός!

Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει και ανεβάζουν τις προτάσεις τους! Για ποιον νεαρό αμυντικό έχουν κάνει ήδη κίνηση ΑΕΚ και Ολυμπιακός, τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν και τον Δικέφαλο του Βορρά και τα... παιχνίδια των μάνατζερ για να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα.
 



Μετά την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό τώρα και ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Κέβιν Μαντίγια, δεδομένου ότι ο 19χρονος διεθνής Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί μια πρώτης τάξης λύση για τη άμυνα - Με προοπτική μάλιστα για το μέλλον.

Αυτό το διάστημα αγωνίζεται στη Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι και οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του για το προσεχές καλοκαίρι.

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι, αυτή τη στιγμή, κάτω από το 1 εκατ. ευρώ, παρόλα αυτά το γεγονός ότι είναι αρχηγός στην U20 της εθνικής ομάδας της Κολομβίας αλλά και η σύνδεση του ονόματός του πριν από λίγες ημέρες και με την ΑΕΚ, δείχνει ότι το παιδί έχει μέλλον και αυτό μπορεί να βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Η Σάντα Φε απέρριψε πρόταση της ΑΕΚ 2,2 εκατ. δολαρίων για το 80% των δικαιωμάτων του Μαντίγια», ανέφερε δημοσιογράφος από την πατρίδα του προ ημερών, ενώ ταυτόχρονα στο ίδιο tweet υπογραμμίζεται πως η ομάδα της Κολομβίας είπε «όχι» σε 1,8 εκατ. δολάρια της Βάσκο για το 90% των δικαιωμάτων του 19χρονου.



Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 25 ματς και 1 συμμετοχή, ενώ το ρεπορτάζ από την πατρίδα του πρόσφατα ανέφερε ότι η πρόταση των 2 εκατ. ευρώ που είχε κάνει ελληνική ομάδα, είχε απορριφθεί από τη Σάντα Φε.

Προφανώς το γεγονός ότι στην Ελλάδα βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες, που είναι κάτι σαν εθνικός σταρ του ποδοσφαίρου στην Κολομβία, μπορεί να σημαίνει πολλά για τις αποφάσεις που μπορεί να κληθεί να πάρει ο Μαντίγια.


"Τον εμπιστεύεται ο προπονητής - Καλό αριστερό πόδι - 3 εκατ. ευρώ και 40% μεταπώληση"



Το sportdog είχε επικοινώνησε πριν από λίγες μέρες με τον Γιάννη Ντούζγο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Λ. Αμερική, για να μας πει την άποψή του για τον Μαντίγια και την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα - Αφορμή ήταν, τότε, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό άσο.

"Είναι από τους καλούς παίκτες, εξαιρετικά ταλαντούχος, στο πρόσφατο πρωτάθλημα των U20 ήταν βασικός και στα 9 ματς και ήταν από τους διακριθέντες. Πάντα όταν τελειώνει αυτή η διοργάνωση υπάρχουν ρεπορτάζ για το μέλλον των διακριθέντων", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ανοίγουν από τη Ν. Αμερική διαφορετικές πορείες για τους νεαρούς παίκτες πια, και όχι μόνο Ισπανία, Πορτογαλία κ.λπ. Αλλά και προς Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία. Αυτός ο παίκτης πέρσι είχε παίξει βασικός στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, τον εμπιστεύεται ο προπονητής. Είναι με καλό αριστερό πόδι, στόπερ, και σε μερικές περιπτώσεις παίζει και ως αμυντικός χαφ".

Ο Τύπος αναφέρει ότι η ομάδα του ζητάει πάνω από 2 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.



"Δεν πουλάνε ακριβά, αλλά ζητούν πολλές ρήτρες μεταπώλησης και μπόνους. Μπορεί το ποσό να είναι στα 3 εκατ. ευρώ αλλά θέλουν ποσοστό μεταπώλησης στο 40% ή αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη θέλουν 1 εκατ. ευρώ επιπλέον, για παράδειγμα. Γιατί τα δικαιώματα εκεί είναι σε μάνατζερ και τα κάνουν όλα άκρως επαγγελματικά".

Θα μπορούσε στην Ελλάδα να έρθει και να είναι βασικός;

"Βασικός δεν ξέρω αν θα μπορούσε άμεσα, γιατί υπάρχει πίεση στις ομάδες της κορυφής - Είναι παιδί 19 ετών. Θεωρώ ότι σκέφτονται με τη λογική αρχικά της δεύτερης ομάδας και μετά να τον μεταθέσουν στην πρώτη".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.