Header Ads


Ορίστηκε το Προμηθέας - ΑΕΚ!

Ορίστηκε το Προμηθέας - ΑΕΚ!


Η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα σε Προμηθέα και ΑΕΚ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (30/03) στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας.

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπήρχε στο πρόγραμμα της Basket Leauge ήταν η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα ανάμεσα σε Προμηθέα και ΑΕΚ. Η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής είχε αναβληθεί, λόγω απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η οποία κράτησε τον Προμηθέα στο Λονδίνο παραπάνω ημέρες από το κανονικό.




Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/03) ορίστηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων να διεξαχθεί οριστικά την ερχόμενη Πέμπτη (30/03, 19:15) στο κλειστό «Δ.Τόφαλος».

Έτσι, οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη Πέμπτη, στην Πάτρα, σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, όσον αφορά μια θέση στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.



Λίγη ώρα αργότερα ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε, μέσω ανακοίνωσης, την εξέλιξη αυτή. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η εξ αναβολής αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας- ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Basket League 2022-23 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (30/3) με ώρα έναρξης στις 19:15 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.