Header Ads


Η πιθανή ημερομηνία για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Η πιθανή ημερομηνία για το Ατρόμητος-ΑΕΚ


Πότε θα γίνει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, πρόγραμμα βουνό για την ΑΕΚ πλέον - Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες

Στις 8 Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί το εξ αναβολής Ατρόμητος-ΑΕΚ, όπως και ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ, ενώ οι ρεβάνς των ημιτελικών πηγαίνουν... εντός των πλέι οφ.




Μετά την απορριπτική απόφαση στην έφεση της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο αγώνας στο Περιστέρι που δεν είχε διεξαχθεί λόγω των... δοκαριών, θα γίνει κανονικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, μετά τη σημερινή αναβολή λόγω της τραγωδίας των Τεμπών. 

Σε ό,τι αφορά τις ρεβάνς του Κυπέλλου, πηγαίνουν προφανώς εντός των πλέι οφ και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, Μ.Τετάρτη-Μ.Πέμπτη (12-13 Απριλίου). 



Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη για την ΑΕΚ, καθώς την Κυριακή (5/3) δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ, μετά από τρεις ημέρες πηγαίνει στο Περιστέρι (8/3) και ακολουθεί αμέσως μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (12/3), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.