Header Ads


Ηγετική παρέμβαση Αλμέιδα: «Αν ψάχνετε έναν που φταίει που χάσαμε είμαι εγώ!»

Ηγετική παρέμβαση Αλμέιδα: «Αν ψάχνετε έναν που φταίει που χάσαμε είμαι εγώ!»


Ο Ματίας Αλμέιδα βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ - Όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου..

Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα μετά το 1-3 μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Ολυμπιακό!




Βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη της ήττας με 1-3 από τον Ολυμπιακό μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ματίας Αλμέιδα.

«Αν ψάχνεται έναν που φταίει που χάσαμε είμαι εγώ, κανείς παίκτης!», είπε χαρακτηριστικά.

«Διαχωρίζω το παιχνίδι. Στο πρώτο παίξαμε όπως συνηθίζουμε και θα μπορούσαμε να μπούμε στο δεύτερο με πλεονέκτημα. Τα τρία γκολ που δεχθήκαμε τα είχαμε συζητήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το ποδόσφαιρο όμως έχει αυτά τα πράγματα», υπογράμμισε ο τεχνικός της ΑΕΚ και πρόσθεσε: «Πλέον πρέπει να διορθώσουμε μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα. Δεν πιστεύω ότι συνέβη λόγω της μη συγκέντρωσης, αλλά ότι συνέβη είχε να κάνει με την τοποθέτηση. Δεν ήταν 20 λεπτά ήταν 7 λεπτά. Αυτό δείχνει κάτι και για το Κύπελλο. Όταν λέμε πως τα παιχνίδια είναι τελειωμένα, δεν ισχύει σε πέντε λεπτά μπορεί να αλλάξει όλη η ιστορία. Στο ποδόσφαιρο κερδίζεις όταν κάνεις γκολ. Κρατάω για εμένα όλα τα στοιχεία για να διορθώσω κάποια πράγματα».



Σε ερώτηση για το αν μετά το 0-1 οι παίκτες είχαν ανυπομονησία να αλλάξουν την κατάσταση και αυτό το πλήρωσαν επειδή δεν το έκαναν ορθολογικά, ο Αλμέιδα είπε: «Τα γκολ που δεχτήκαμε, θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Είχαμε δείξει πώς βγαίνει ο αντίπαλος σε αντεπιθέσεις, το πώς θα έπρεπε να είμαστε αμυντικά στημένοι. Το πρώτο γκολ το δεχόμαστε από ένα πλάγιο μια φάση που την είχαμε δει και το είχαμε συζητήσει, το δεύτερο γκολ έρχεται από μια δεύτερη μπάλα και ένα σουτ μπροστά από τα δικά μας στόπερ και το τρίτο γκολ έρχεται μετά από ένα δικό μας κόρνερ, όπου η φιλοδοξία του αντιπάλου ήταν περισσότερη από τη δική μας στο αμυντικό κομμάτι, φτάσαμε να είμαστε δύο παίκτες απέναντι σε πέντε του αντιπάλου. Σε όλα τα υπόλοιπα οι παίκτες τα πήγαν καλά. Δεν μου αρέσει να χάνω, αλλά είναι κάποιες καταστάσεις που σου ξεκαθαρίζουν το μέλλον. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και όταν λέμε πως πρέπει να μαρκάρουμε με συγκεκριμένο τρόπο πρέπει να το κάνουμε. Όταν λέμε ότι μια δεύτερη μπάλα μπορεί να αποδειχθεί σημαντική… αλλά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει δύο γκολ»

Στην επισήμανση ότι ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα στο τέλος και ζήτησε πρωτάθλημα κι αν η ίδια η ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να το κατακτήσει, είπε: «Το πάθος του κόσμου είναι σημαντικό για εμάς. Εγώ προσπαθώ να διατηρώ μια μέση γραμμή, δεν φαίνομαι πολύ χαρούμενος όταν κερδίζω και σήμερα που έχω χάσει θέλω να έχω την ηρεμία να μείνω ψύχραιμος και να διορθώσω τα λάθη. Τώρα ξεκινάνε τα πλέι οφ και θα δούμε ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να είναι ανταγωνιστικοί και για να παλέψουν γι’ αυτό που θέλουμε. Το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε μεγάλη επιθυμία για να κερδίζουμε».



Για τον Τσούμπερ είπε: «Ήταν μια απόφαση καθώς ήθελα να ενισχύσω τη μεσαία γραμμή οπότε θεώρησα ότι θα μπορούσα να βάλω τον Αραούχο ως εννιάρι και να κάνω αυτό το τρίγωνο με Πινέδα, Γιόνσον, Σιμάνσκι, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου. Ο Γκαρσία επανέρχεται, δεν ήταν έτοιμος να παίξει όλο το παιχνΊδι θα ρισκάραμε. Αλλά επίσης σκέφτομαι πάντα τις αλλαγές που μπορώ να κάνω στο δεύτερο ημίχρονο και ο Στίβεν μπήκε πολύ καλά»

Για το αν η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε: «Δεν ξέρω αν αιφνιδιαστήκαμε. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο που θα παίζαμε, τα χαρακτηριστικά του. Δουλέψαμε».

Για την εικόνα του Βίντα και τα σφάλματά του στο ματς: «Δέχομαι τον τρόπο σκέψης σας αλλά εδώ ποτέ δεν θα πω κάτι κακό για έναν παίκτη μου. Ποτέ δεν θα το κάνω για να σώσω το δικό μου το τομάρι. Ποτέ δεν το έκανα ποτέ δεν θα το κάνω. Το γκολ δεν το δέχεσαι εξαιτίας ενός παίκτη, το γκολ είναι συλλογικό. Πάντα ψάχνουμε να βρούμε έναν φταίχτη. Ο μόνος φταίχτης είμαι εγώ, ο προπονητής, γιατί επιλέγω τους παίκτες που θα παίξουν. Οι παίκτες έχουν καλές και κακές στιγμές. Ευγνωμονώ τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά μπορούν να κάνουν κάποιο λάθος είναι άνθρωποι».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.