Header Ads


«Η ΑΕΚ σε συζητήσεις για τον νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ!»

«Η ΑΕΚ σε συζητήσεις για τον νέο Ρόκε Σάντα Κρουζ!»


Δείτε τι γράφουν στην Αμερική - Για ποιον ενδιαφέρεται η ΑΕΚ

Σε συζητήσεις για τον Έρικ Λόπεζ βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Αμερικανούς.




Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «lagazzettaexpress» αναφέρει πως η «Ένωση» έχει κινηθεί για την απόκτηση του 21χρονου Παραγουανού φορ ενόψει του καλοκαιριού. Μάλιστα, τονίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» οδηγούν και την εν λόγω κούρσα ανάμεσα στις αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που τον διεκδικούν.

Να σημειωθεί ότι ο Λόπεζ έχει το παρατσούκλι ο «νέος Ρόκε Σάντα Κρουζ» και θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα στη Νότια Αμερική.

«Η ΑΕΚ κοιτάζει τον Παραγουανό επιθετικό, Έρικ Λόπεζ, για καλοκαιρινή μεταγραφή. Ο Λόπεζ έχει βρεθεί στο ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω των εμφανίσεων του στο MLS. 



Η ΑΕΚ ελπίζει να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του 21χρονου επιθετικού για να ενισχύσει τις επιθετικές επιλογές της για την ερχόμενη σεζόν. Παρακολουθεί στενά την πορεία του Λόπεζ στο MLS, όπου έχει κάνει πάταγο με τον ρυθμό του, τις ικανότητές του στην ντρίμπλα και την ικανότητα στο τελείωμα.

Οι εμφανίσεις του νεαρού από την Παραγουάη έχουν τραβήξει την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η ΑΕΚ φέρεται να οδηγεί πλέον την κούρσα για την απόκτηση του Λόπες, με τους σκάουτερ του συλλόγου να τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές εν δράση δράση. 

Ελπίζει να υπογράψει τον Λόπες με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο και οι υπεύθυνοι του συλλόγου λέγεται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για το κόστος της μεταγραφής», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Δείτε τον Έρικ Λόπεζ εν δράσει:





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.