Header Ads


«Δεν κατεβαίνω να παίξω, ας χάσω 8-0!» - Βόμβα Μπέου για Βόλο λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ!

«Δεν κατεβαίνω να παίξω, ας χάσω 8-0!» - Βόμβα Μπέου για Βόλο λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ!


«Θα κάνω άνω κάτω τα πλέι οφ, είναι υπάλληλος ο Μπένετ» - Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Αχιλλέα Μπέο μετά τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο Βόλος-Ολυμπιακός..

«Θα κάνω άνω κάτω τα πλέι, είναι υπάλληλος ο Μπένετ»! Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο μεγαλομέτοχος του Βόλου όπου και αναφέρθηκε στον ορισμό Έλληνα διαιτητή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στην ανακοίνωση του συλλόγου αν δεν αλλάξει θα κατεβάσει δεύτερη ομάδα.




Εμφανώς εκνευρισμένος από τον ορισμό διαιτητών των αγώνων της πρεμιέρας των play off, παρουσιάστηκε ο μεγαλομέτοχος του Βόλου μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” και προεκτείνοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος για τον ορισμό του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό.

“Εκεί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι Έλληνες διαιτητές που είχαν μία γραμμή για να σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εκεί το κατάντησαν και είναι σαν να έλεγαν…. το ποδόσφαιρο να πάνε να γ...θεί.

Εάν οι ίδιοι οι άνθρωποι ζουν από αυτό, ο Βόλος δεν φέρει καμία ευθύνη. Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από όλους. Είπαμε όμως να παιχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα επί ίσοις όροις για όλους. Για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη, για ένα όνειρο ζωής. Εάν το αξίζουμε αφήστε μας να το πάρουμε.

Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ζητώ συγγνώμη από το ποδόσφαιρο. Όπως άλλαξε τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός Άρης, ας τον αλλάξει και τώρα στον δικό μας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω. Ας χάσω και 8-0. να παίξει ξένος διαιτητής. Και ο καλύτερος ας κερδίσει. Αυτά να τα ξεχάσουνε.



Θα δείτε, θα γελάσουν όλοι. Τι να το κάνω ότι έχω δίκαιο. Και ποιος θα το κρίνει, ο Μπένετ, ο υπάλληλος; Είμαστε άνω κάτω εδώ στον Βόλο. Το τι θα κάνω εγώ, θα το αποφασίσω εγώ για την ομάδα μου.

Όμως ζητώ να πάρουν θέση όλες οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. Θα κάνω το πρωτάθλημα των πλέι οφ, άνω κάτω. Αν θέλουν να γίνει αυτό, ας γίνει. Ο προπονητής θα αποφασίσει τι θα κάνει. Επί ίσοις όροις για τον Βόλο. Αν δεν αλλάξει, ο διαιτητής κακό του κεφαλιού τους κάνουν. Ξέρω ότι έχει αντιδράσει η Λίγκα και όλες οι ομάδες. Θα πω ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Διαφορετικά κρίμα για το ποδόσφαιρο”, είπε ο Αχιλλέας Μπέος.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.