Header Ads


«Τα δεδομένα για την 11αδα της ΑΕΚ με ΟΦΗ!»

«Τα δεδομένα για την 11αδα της ΑΕΚ με ΟΦΗ!»


Δείτε ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11αδα πλέον, πώς θα καλυφθούν τα κενά..

Ο Κέβιν Μαντίγια και τα δύσκολα ματς που έρχονται για την ΑΕΚ απασχόλησαν το ρεπορτάζ του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Για το δύσκολο οκταήμερο που περιμένει την ΑΕΚ και αλλά και την περίπτωση Μαντίγια μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Είναι τρία σερί πολύ δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια και αν τα πάρει θα είναι σίγουρα πρώτη. Είναι λίγο δύσκολο να προβλέψουμε τι θα κάνει ο Αλμέιδα. Πάντως είναι δύσκολο να παίξει τρία σερί ματς ο Χατζισαφί αριστερά. Ο Φαν Βέερτ στην καλύτερη περίπτωση να είναι στην αποστολή για να παίξει για λίγο ως αλλαγή», τόνισε.



Όσο για την πιθανότερη σύνθεση της ΑΕΚ την Κυριακή στο Ηράκλειο; «Πιστεύω πως τερματοφύλακας θα συνεχίσει ο Αθανασιάδης και στην άμυνα φαβορί είναι οι Ρότα, Χατζισαφί, Μουκουντί και Βίντα. Στο κέντρο θα παίξουν λογικά ο Γιόνσον και ο Πινέδα, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς και αν ο Άμραμπατ μείνει δεξιά, μπορεί να δούμε μπροστά τον Μάνταλο με τον Τσούμπερ. Αν παίξει στην κορυφή ο Άμραμπατ, μπορεί να δούμε τον Ελίασον», ανέφερε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα από την Κολομβία για τον νεαρό στόπερ Κέβιν Μαντίγια. 

«Όντως έχει ασχοληθεί η ΑΕΚ, είναι 19 ετών, διεθνής με την U20. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα ποσά που γράφουν οι Κολομβιανοί. Είναι παίκτης που τον έχουν ξεχωρίσει και τον θέλουν και άλλες ομάδες. Τέτοιες περιπτώσεις τσεκάρει η ΑΕΚ, είναι και 1-2 ακόμη που έχω ακούσει», σημείωσε.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.