Header Ads


Παπασταθόπουλος: «Δεν είδα την φάση, αλλά το VAR μας στέρησε τη νίκη!»

Παπασταθόπουλος: «Δεν είδα την φάση, αλλά το VAR μας στέρησε τη νίκη!»


Τα είπε όλα με λίγες λέξεις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.. Δεν πιστεύω να μην κατάλαβε κανείς έτσι; 

Πλήρως τεκμηριωμένη η άποψη του αμυντικού του Ολυμπιακού για το ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι




Εμφανώς πιεσμένος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στήθηκε μπροστά από την κάμερα της Cosmote Tv και εξέφρασε μια πλήρως  τεκμηριωμένη άποψη, λέγοντας για το ακυρωθέν γκολ, ότι δεν έχει δει τη φάση ξανά, αλλά μπορεί να πει ότι το VAR στέρησε από την ομάδα του τη νίκη. 

«Ο διαιτητής μου είπε μέσα ότι πάει να ελέγξει το φάουλ. Θα μπορούσε να τελειώσει εύκολα με το VAR, δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό», εξήγησε σε άλλο σημείο. 

Για την ιστορία, το γκολ έχει ακυρωθεί για οφ-σάιντ έτσι, και όχι για φάουλ, ενημερωτικά. 

Αυτές είναι οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου: 



«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες. Μόνο η τύχη και το VAR μας στέρησαν τη νίκη».

Για τη φάση του γκολ που δεν μέτρησε, είπε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο διαιτητής μου είπε μέσα ότι πάει να ελέγξει το φάουλ. Θα μπορούσε να τελειώσει εύκολα με το VAR, δεν χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό. Στη δική μου κίτρινη ήταν χέρι στήριξης, όταν δέχεσαι δύο κίτρινες έτσι… ό,τι και να πούμε τώρα το παιχνίδι τελείωσε. Μένουμε στην εμφάνιση που κάναμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δείξαμε ότι μπορούμε να πιστεύουμε στην ολική ανατροπή και θα είμαστε ως το τέλος να το παλέψουμε»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.