Header Ads


Προκλητική ανάρτηση Μαρσέλο μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός! (pic)

Προκλητική ανάρτηση Μαρσέλο μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός! (pic)


«Βράζουν» με Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Δείτε τι ανέβασε μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός..

Ο Βραζιλιάνος είναι ξεκάθαρα εκτός ομάδας, έρχονται εξελίξεις. Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram την ώρα που οι Πειραιώτες έχαναν με 3-0 στη Φιλαδέλφεια, έχει προκαλέσει οργή στον κόσμο της ομάδας (και όχι μόνο).




Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας. σε ένα ματς που ο Μαρσέλο έμεινε για ακόμα μία φορά εκτός αποστολής.

Μάλιστα μετά το παιχνίδι ο Βραζιλιάνος άσος έριξε λίγο ακόμα... λάδι στη φωτιά, τροφοδοτώντας ουσιαστικά την άποψη πολλών ότι βρίσκεται στον... κόσμο του και δεν τον "αγγίζει" το τι συμβαίνει στην ομάδα.

Ο Μαρσέλο προκάλεσε αντιδράσεις από τους φίλους του Ολυμπιακού στα social media, καθώς λίγο μετά την ήττα από την ΑΕΚ ανέβασε ένα άσχετο με την αναμέτρηση post.



Ο Βραζιλιάνος έσπευσε να ευχαριστήσει τους ακολούθους του στο Instagram για το γεγονός ότι βρίσκεται στο Top 5 των ποδοσφαιριστών με τους περισσότερους followers παγκοσμίως, πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.