Header Ads


Δερμιτζάκης: «Aλμέιδα και OPAP Arena είναι τα μεγάλα όπλα της ΑΕΚ»

Δερμιτζάκης: «Aλμέιδα και OPAP Arena είναι τα μεγάλα όπλα της ΑΕΚ»


Όλη η Ελλάδα, όλοι οι προπονητές ο ένας μετά τον άλλον υποκλίνονται στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα..

Αποθέωσε τον Αλμέιδα σε συνέντευξή του στο «Φως» ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παύλος Δερμιτζάκης.




Συνέντευξη στην εφημερίδα ΦΩΣ παραχώρησε ο Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος αποθέωσε την ΑΕΚ του Αλμέιδα και αναγνώρισε την ανωτερότητα της.

Σε ερώτηση για το ποια ομάδα είναι το φαβορί φέτος, ο Δερμιτζάκης υποστήριξε: «Θεωρώ ότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η ΑΕΚ έχει δυναμική σε όλα τα επίπεδα. Όμως και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα».

«Ακόμα τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Και η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο δε Ολυμπιακός είναι πάντα Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα μπουν κοντά η μία ομάδα στην άλλη», συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός. 



«Μετά τη διακοπή του Μουντιάλ έγινε μεγάλη ανατροπή. Καμία ομάδα ποτέ στην Ελλάδα δεν έχασε τον τίτλο έχοντας τόσους πολλούς βαθμούς διαφορά από τις άλλες, όπως είχε ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός ήταν 8 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ, 12 βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και 14 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟK», υπογράμμισε για να μιλήσει για το πόσο σημαντική είναι για την Ένωση η επιστροφή των Ελίασον-Γκατσίνοβιτς.



«Η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες. Η είσοδος στο καινούργιο γήπεδο είναι μεγάλο όπλο. Και οι έξυπνες κινήσεις του Αλμέιδα, ενός προπονητή που δείχνει ικανότατος. Σέβεται το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, τον παρακολουθώ τι δηλώσεις κάνει, τι λέει και γιατί το λέει. Άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας, κούμπωσε τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει η ΑΕΚ. Θεωρώ ότι αυτός ο προπονητής είναι το όπλο της ΑΕΚ», επισήμανε και πρόσθεσε: «Βλέπω ότι η ομάδα του σε πνίγει ψηλά και έχει απίστευτες μεταβάσεις. Πατάνε περιοχή 5-6 παίκτες, έχουν καλά τελειώματα και πετυχαίνουν γκολ».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.