Header Ads


Αδιανόητες δηλώσεις Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή για την ΑΕΚ, να παρέμβει η Λίγκα...»

Αδιανόητες δηλώσεις Λουτσέσκου: «Είναι ντροπή για την ΑΕΚ, να παρέμβει η Λίγκα...»


Απίστευτο παραλήρημα Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.. Αδιανόητες δηλώσεις κατά των ανθρώπων της ΑΕΚ..




Μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε το αγαπημένο του… θεατρικό καθώς τα εβαλε με την ΑΕΚ και δήλωσε πως δεν… μπορεί να ευχαριστηθεί τη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα επειδή οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν στους διαιτητές!

«Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη όσο θα έπρεπε για αυτό που είδα στη ημίχρονο εδώ. Ήταν ντροπή. Ασκούσαν πίεση στους διαιτητές στο ημίχρονο. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μας έδωσαν ένα φάουλ από μια ομάδα πολύ επιθετική στα μαρκαρίσματά της.



Είναι ντροπή, θα πρέπει να παρέμβει η Ομοσπονδία, η Super League. Δεν είναι καλό για το πρωτάθλημα αυτό που γίνεται. Δεν μπορούν να ορίζουν οι απέξω τα αποτελέσματα πιέζοντας τους διαιτητές. Πιέζουν μια γενικότερη κατάσταση. Πρέπει να σταματήσουν, είναι ντροπή. Και αυτά έγιναν στην Τούμπα, σκεφτείτε τι γίνεται στο γήπεδό τους στην Αθήνα. Δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο έτσι. Και έχουν μια τρομερή ομάδα στο γήπεδο, εξαιρετικό προπονητή, τρομερό οργανισμό, αλλά πρέπει να σταματήσουν αυτό που κάνουν. Δεν έχω λόγια για αυτό που συμβαίνει. Ελπίζω να σταματήσουν όλες αυτές οι συμπεριφορές εναντίον μας, αλλά μάλλον ελπίζω στο τίποτα», δήλωσε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.