Header Ads


«Βόμβα» με Οριόλα η ΑΕΚ!

«Βόμβα» με Οριόλα η ΑΕΚ!


Τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα φέρνει στην Ελλάδα η ΑΕΚ - Όλα τα δεδομένα

Μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, με την Ένωση να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισπανού φόργουορντ/σέντερ Πιέρ Οριόλα, με θητεία σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια.




Η επόμενη μέρα του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας φέρνει εξελίξεις και αλλαγές στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η αποχώρηση του Τιμ Φρέιζερ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στρασμπούρ του Λούκα Μπάνκι, η Ένωση θα βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του, με σκοπό να καλύψει το κενό στη θέση του πλέι μέικερ με τον οιο ποιοτικό τρόπο.

Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική αλλαγή στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Η κατάσταση του Αλεξάντερ Μάντσεν, που δεν ταξίδεψε καν στην Κρήτη, έχει ποκαλέσει προβληματισμό και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ακίλ Μίτσελ, που αναμένεται να υποβλξηθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της -όποιας- ζημιάς.



Για το λόγο αυτό στην Ένωση είναι έτοιμοι να πάρουν τα μέτρα τους, καθώς βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Πιέρ Οριόλα. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ αποτέλεσε για χρόνια βασικό κομμάτι τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Χιρόνα, όμως έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα.

ΑΕΚ και Οριόλα έχουν ανοίξει κύκλο επαφών και το deal βρίσκεται πολύ κοντά, με τον έμπειρο Ισπανό φόργουορντ να αναμένεται να δώσει λύσεις κοντά στο καλάθι για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.