Header Ads


Άσχημα τα νέα: Αυτή είναι η διάγνωση για Λιβάι Γκαρσία

Άσχημα τα νέα: Αυτή είναι η διάγνωση για Λιβάι Γκαρσία


Σoκ στην ΑΕΚ με Λιβάι Γκαρσία - Τι έδειξαν οι εξετάσεις, πόσο θα μείνει έξω

Σοκ στην ΑΕΚ από τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λιβάι Γκαρσία, με τον άσο της ΑΕΚ να έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δεξιό προσαγωγό!


Ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης που στο σαββατιατικο ματς με τον Αστέρα (2-0) αποχώρησε με ενοχλήσεις, υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό στον δεξιό προσαγωγό.

Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου κόντρα στους «ερυθρόλευκους». 

Έτσι είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί πιθανότατα στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στους Κρητικούς χωρίς τους τρεις φορ της, αφού πλην του Λιβάι, είναι τιμωρημένος σε εκείνο το ματς ο Αραούχο, ενώ οριακά θα έχει μπει στις προπονήσεις ο Φαν Βέερτ! Και με βάση τα όσα είπε χθες ο Αλμέιδα, δεν αποκλείεται στην Κρήτη να δούμε σε θέση σέντερ φορ τον Στίβεν Τσούμπερ.

Από κει και πέρα, ο Φερνάντες είναι σε καλό δρόμο. Θα αρχίσει να μπαίνει μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας, κατά πιθανότητα Πέμπτη ή Παρασκευή, θα αρχίσουν να μπαίνουν οι Μιλάντ Μοχαμαντί και Τομ Φαν Βέερτ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.