Header Ads


Κούγιας: «Ο Μανούχος ενεργούσε σαν υπάλληλος της ΑΕΚ - Κανένα δικαίωμα ένστασης»

Κούγιας: «Ο Μανούχος ενεργούσε σαν υπάλληλος της ΑΕΚ - Κανένα δικαίωμα ένστασης»




Παράνομη χαρακτήρισε την απόφαση του διαιτητή Μανούχου ο Αλέξης Κούγιας στην εκδίκαση της υπόθεσης Ατρομήτου-ΑΕΚ για τα δοκάρια, τονίζοντας ότι η «Ένωση» δεν έχει δικαίωμα ένστασης.




Την υπερασπιστική γραμμή του Ατρομήτου στην υπόθεση με την ΑΕΚ για τα δοκάρια ανέλυσε στην αίθουσα του δικαστηρίου ο εκπρόσωπος των Περιστεριωτών Αλέξης Κούγιας, με τα όσα είπε στην αίθουσα να είναι αρκετά καυστικά κατά του διαιτητή Μανούχου αλλά και της «Ένωσης».

«Εκείνο που δεν αναφέρει η κλήση είναι οι αντιρρήσεις μας γιατί οι μετρήσεις έγιναν με μεζούρα. Ο Ατρόμητος δεν αποκτούσε πλεονέκτημα και οι δύο ομάδες θα αγωνιζόντουσαν στα ίσα. Η απόφαση του διαιτητή ήταν παράνομη», ανέφερε αρχικά.

«Η μέτρηση για να είναι νόμιμη γίνεται από την επιφάνεια του εδάφους μέχρι το κάτω μέρος του δοκαριού. Αν υπάρχει πρόβλημα τοποθετείται μία άκαμπτη σανίδα στο έδαφος. Εδώ, είτε είναι με μεζούρα της γιαγιάς μου, είτε όχι, μεζούρα δεν υπάρχει», πρόσθεσε.

«Ο Μανούχος ενεργούσε σαν υπάλληλος της ΑΕΚ. Με την ίδια μεζούρα ενώ στην πρώτη μέτρηση βρήκε απόκλιση 5 και 3 εκατοστά, ενώ σε άλλη μέτρηση 1.5 και 2 εκατοστών. Δεν αναφέρει πιο σημείο μέτρησε. Θα κάνουμε μήνυση και στον Παπαδόπουλο και στον Μανούχο γιατί πραγματικά έκαναν παράνομη πράξη. Δεν αναφέρει το σωστό σημείο μέτρησης αλλά μια γενικότητα για να μπορεί να καλυφθεί μετά. Είναι αδιανόητο ο διεθνής διαιτητής να μην γνωρίζει ότι η μέτρηση γίνεται με λέιζερ. Η UEFA λέει ότι η μέτρηση πρέπει να γίνεται κάτω από το ύψος του χόρτου, από το έδαφος. Δεν το αναφέρει. Παρέκαμψε ότι πρέπει να υπάρχει άκαμπτη σανίδα», είπε συνεχίζοντας.



«Η ΑΕΚ μιλάει για επικινδυνότητα του γηπέδου που σύμφωνα με τον ΚΑΠ την αποφασίζει ο διαιτητής και δεν υπάρχει δικαίωμα ένστασης. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του ΚΑΠ, όλοι οι αγώνες διεξάγονται μεταξύ άλλων με το εγχειρίδιο της FIFA. Ο διαιτητής κατά το κλείσιμο του ΦΑ οφείλει να απαντήσει επί της ένστασης. Η ένσταση Αραούχο ερευνήθηκε από τον διαιτητή και έγινε δεκτή. Έχουμε δικονομικό πρόβλημα γιατί ουσιαστικά ο διαιτητής κατακύρωσε τον αγώνα στην ΑΕΚ. Συμπέρασμα, το αντικείμενο της διαδικασίας δεν είναι η ένσταση αλλά ενδεχόμενη ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας. Η ένταση στερείται αντικειμένου αφού δεν υπάρχει αγώνας προς ένσταση. Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση», συμπλήρωσε.

«Υπάρχει ακυρότητα της διαδικασίας μετρήσεως από τον διαιτητή. Εμείς την προσβάλουμε. Το γήπεδο ελέγχθηκε ανήμερα του αγώνα, 30 λεπτά πριν από τη σέντρα και βρέθηκε κανονικά. Ο διαιτητής του αγώνα λανθασμένα και με δόλο, σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, εκτέλεσε ένα σχέδιο και βρέθηκε ξαφνικά με μία μεζούρα στα χέρια του ένας αστυνομικός. Βρέθηκε ως εκ του θαύματος ένας αστυνομικός με μεζούρα. Η κορδέλα μεζούρα δεν ελέγχθηκε, δείχνει εσφαλμένα αποτελέσματα ανάλογα με το πόσο τεντωμένα είναι. Ζητούμε να κηρύξετε άκυρη τη διαδικασία, να παραπεμφθεί ο Μανούχος και να μην σφυρίξει ξανά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.