Header Ads


Αλβανός: «Η νίκη αφιερωμένη στον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ, Γιώργο Σταυρινό»

Αλβανός: «Η νίκη αφιερωμένη στον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ, Γιώργο Σταυρινό»


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον φίλο της ομάδας που έφυγε από τη ζωή στο γήπεδο..

Η ΑΕΚ έφτασε χθες σε μια επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ που την έφερε ξανά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.




Μια νίκη που είχε μεγάλη σημασία για την «Ένωση» όχι μόνο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός με δηλώσεις του στο greekhandball.com αφιέρωσε τη νίκη αυτή στον αδικοχαμένο φίλαθλο, Γιώργο Σταυρινό ο οποίος έχασε τη ζωή του στο γήπεδο.

Ήταν ένας άνθρωπος που βρισκόταν πάντα κοντά στο τμήμα χάντμπολ και η νίκη αυτή μπροστά στον κόσμο ήταν αφιερωμένη σε εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:



«Ήταν ένα ντέρμπι με τη σημασία της λέξης, με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές. Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα πήραμε άξια την νίκη και την αφιερώνουμε στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ Γιώργου Σταυρινού, που ήταν πάντα κοντά και στο χάντμπολ της Ένωσης. Η νίκη που πετύχαμε είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, ωστόσο, πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και σεμνοί στο δρόμο που ακολουθούμε. Με αυτά τα στοιχεία ως οδηγό θα πορευθούμε, με δουλειά και επιμονή. Υπήρχε άγχος, έγιναν αρκετά τεχνικά σφάλματα, αλλά, το κλειδί για εμάς ήταν η άμυνα και σε συνδυασμό με την ποιότητα που έχουμε στην επίθεση, φθάσαμε στη νίκη ”.»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.