Header Ads


Αλμέιδα: «Να παίξουμε το ίδιο καλά και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!»

Αλμέιδα: «Να παίξουμε το ίδιο καλά και στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!»


Ο Ματίας Αλμέιδα έθεσε ως στόχο της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" μια ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου ματς που είχε οδηγήσει την Ένωση στη νίκη με 3-0.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Ολυμπιακό (1/3, 20:00, COSMOTE SPORT1HD) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Αλμέιδα μίλησε στην COSMOTE TV για την αναμέτρηση των δύο ομάδων και τον τρόπο που προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του.




Για την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό:

"Θεωρώ ότι η ομάδα άφησε μία καλή εικόνα. Όμως, δεν μένω σε αυτό. Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι έχουμε ακόμη ενενήντα λεπτά μπροστά μας και πρέπει να έχουμε ξανά μια καλή εικόνα".

Για το αν θέλει η ομάδα του να υπερασπιστεί το 3-0 του πρώτου αγώνα ή να παίξει σα να έληξε 0-0:

"Έχουμε μιλήσει ήδη αρκετά με τους ποδοσφαιριστές και θα μιλήσουμε ξανά. Πλέον, οι παίκτες ξέρουν την ιδέα που έχω…".

Για το τι Ολυμπιακό περιμένει, σε σχέση και με την καλή του εικόνα στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό:



"Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα παίζουν καλά. Εγώ σέβομαι πολύ όλους τους αντιπάλους. Σέβομαι πολύ την ιστορία του κάθε συλλόγου. Αλλά εμείς, από την πλευρά μας, δημιουργούμε τη δική μας ιστορία. Συγκεντρωνόμαστε πολύ στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αναλύουμε πολύ τους αντιπάλους, αλλά επικεντρωνόμαστε κυρίως σε εμάς".

Για τις απουσίες και αν θα παίξει ρόλο στην επιλογή της αρχικής ενδεκάδας, το γεγονός ότι η ρεβάνς έρχεται ανάμεσα στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ, οπότε με δεδομένο και το 3-0 του πρώτου αγώνα, ίσως να μη θέλει να "φορτώσει" κάποιους παίκτες με πολύ χρόνο συμμετοχής:

"Η αλήθεια είναι ότι το να παίρνω αποφάσεις, το κάνω από την ημέρα που ξεκίνησα αυτή τη δουλειά. Το πιο δύσκολο κάθε φορά είναι το να παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις. Πάντα σκέφτομαι, όταν παίρνω μια απόφαση, ότι είναι η καλύτερη. Όμως, ποτέ δεν σκέφτομαι το μεθεπόμενο παιχνίδι, πριν παίξω αυτό που έχω μπροστά μου.



Είναι το τώρα. Το επόμενο παιχνίδι που έχουμε, είναι πραγματικά σημαντικό. Είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει την ευκαιρία να πας στον τελικό. Οπότε, θα προσπαθήσω να πάρω την καλύτερη απόφαση και παράλληλα να αναλύσω τη στρατηγική μου"
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.