Header Ads


Λουτσέσκου: «Το 2018 μου έκλεψαν το Πρωτάθλημα και το 2022 το Κύπελλο, μιλάω με γεγονότα»

Λουτσέσκου: «Το 2018 μου έκλεψαν το Πρωτάθλημα και το 2022 το Κύπελλο, μιλάω με γεγονότα»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε για ακόμα μια φορά, ότι «έκλεψαν» από τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο, τόσο το Πρωτάθλημα το 2018, όσο και το Κύπελλο το 2022!

Οι διαιτητικές αποφάσεις, «έκλεψαν» από τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τόσο το Πρωτάθλημα το 2018, όσο και το Κύπελλο το 2022, σύμφωνα με όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στο Radio Sport Total FM της πατρίδας του.




Παράλληλα, τόνισε ότι δέχεται προσωπικές επιθέσεις από την Αθήνα για τα όσα δηλώνει κατά καιρούς, ενώ στάθηκε και σε όσα έγιναν πρόσφατα στην Τρίπολη.

«Από την Αθήνα μου κάνουν προσωπικές επιθέσεις και αυτό επιβεβαιώνει ότι αυτά που λέω είναι σωστά. Εγώ μιλάω με γεγονότα, μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018 και το Κύπελλο το 2022. Στον τελικό έγιναν διαιτητικά λάθη και αυτά υποστηρίχθηκαν από το VAR. Έτσι χάσαμε το Κύπελλο. Πάντα υπήρχε αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που έγινε στην Τρίπολη στο φινάλε του αγώνα ήταν αδιανόητο. Στο δεύτερο γκολ τους υπάρχει οφσάιντ τριών μέτρων, μια φάση εύκολη για να ερμηνευτεί από όλους τους διαιτητές. Όμως δεν ήθελαν καν να το δουν στο VAR. Στην τηλεοπτική μετάδοση δεν έπαιξε ούτε μια επανάληψη της φάσης, κάτι που αποδεικνύει πως τα όσα λέω είναι αλήθεια», ανέφερε αρχικά για το αγωνιστικό κομμάτι.



«Οι παίκτες μου έφτιαξαν μία τούρτα για τα γενέθλιά μου και γιορτάσαμε, αλλά στο μυαλό μου έπρεπε να είμαστε ζεστοί και συγκεντρωμένοι στο επόμενο ματς. Αυτό ίσως μοιάζει λίγο υπερβολικό, αλλά έτσι είμαι, επειδή είμαι προπονητής και έχω τεράστιες ευθύνες και είναι φυσιολογικό όλα να περιστρέφονται γύρω από το επόμενο παιχνίδι.

Έτσι είναι κάθε εβδομάδα, σε κάθε παιχνίδι, για περίπου 11 μήνες είναι το ίδιο. Δεν απολαμβάνω τίποτα, γιατί έχω στο μυαλό μου το επόμενο παιχνίδι. Η μόνη περίοδος που μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω αυτό που υπάρχει γύρω μου είναι στις διακοπές μου», πρόσθεσε για το κλίμα στην ομάδα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.