Header Ads


Μεταγραφή «δώρο» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα!

Μεταγραφή «δώρο» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα!


Η μεταγραφή που μπορεί να σπάσει κάθε ρεκόρ για την ΑΕΚ - Πώς μπορεί να γίνει σύμμαχος η Σεβίλλη, όλα τα δεδομένα..

Η οικονομική υπέρβαση, η απάντηση του παίκτη και το χατίρι στον κόουτς! 




Στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και ελπίζουν πως θα καταφέρουν να κλείσουν το deal, παρά το τεράστιο κόστος μίας πιθανής συμφωνίας.

Η ΑΕΚ έφερνε το περασμένο καλοκαίρι τον Ορμπελίν Πινέδα ως δανεικό από την Θέλτα και παρά το καλό όνομα που είχε, κανένας δεν περίμενε ότι θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα υπεραπαραίτητο εργαλείο για την Ένωση. 

Ο Μεξικανός άσος διάγει μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του, με αποκορύφωμα το γεγονός ότι τον είδαμε βασικό σε ματς του Μουντιάλ, ενώ και με την ΑΕΚ κλέβει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, φέτος έχει ήδη προλάβει να βάλει 7 γκολ και να δώσει 3 ασίστ σε 21 ματς!

Τελευταίο το κατόρθωμα το γκολ με τον Πανσερραϊκό, ενώ είναι απίστευτη η ενέργεια που βγάζει σε κάθε ματς, έχοντας γίνει αξιαγάπητος στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ, ξεσηκώνοντας την Αγιά Σοφιά με τις τούμπες και τις χορευτικές του ικανότητες, αλλά φυσικά και τις φαντεζί ποδοσφαιρικές του ενέργειες. 

Όπως είναι λογικό ο κόσμος της ΑΕΚ... καίγεται να τον δει να μένει στην Αγιά Σοφιά και τη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό φαντάζει αρκετά δύσκολο.




Τα αφήνει όλα ανοιχτά ο παίκτης



Ο Πινέδα μεταξώ άλλων έχει δηλώσει πως:  «Εχουμε σχηματίσει φιλία, ένα δυνατό γκρουπ» και πως «Είμαι ενθουσιασμένος στην ΑΕΚ αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει σε έξι μήνες»!

Για την ιστορία πάντως αυτή τη στιγμή η αξία του είναι στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά είναι δεδομένο πως θα ανέβει ακόμη περισσότερο μέχρι το καλοκαίρι και φαντάζει αδύνατο η ΑΕΚ να τον έκανε δικό της με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ!

Στην Ισπανία βλέπουν να μην παραχωρείται από την Θέλτα

Στην Ισπανία εκτιμούν πως η Θέλτα θα θελήσει να του δώσει ρόλο, κάτι που φαίνεται και από πρόσφατο δημοσίευμα που αναφέρει χαρακτηριστικά πως: 

«Ο Μεξικανός διεθνής ταιριάζει σε πολλά από τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ο προπονητής για να ενισχύσει την επίθεση της πρώτης ομάδας. Ο Maguito εκμεταλλεύεται τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, όπου είναι βασικός και έχει πετύχει πέντε γκολ. Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, ο πρόεδρος της ομάδας, Κάρλος Μουρίνιο επεσήμανε ότι η εμπιστοσύνη του στον μέσο είναι απόλυτη καθώς είναι ένα μακροπρόθεσμο στοίχημα του συλλόγου.

Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027, η επιστροφή του τον Ιούνιο είναι βέβαιο ότι θα του δώσει μια θέση στην πρώτη ομάδα για τη σεζόν 2023/24.



Σχετικά με τις επιλογές ανάκτησής του τον Ιανουάριο, ο τεχνικός Κάρλος Καρβαλιάλ απάντησε ότι “δεν μιλάω για παίκτες, είναι αλήθεια ότι είναι μέλος της Θέλτα, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω γιατί τώρα δεν είναι παίκτης που είναι μαζί μας, δεν είναι παίκτης μας”. Υποστήριξε ότι ο Μεξικανός άσος είναι καλός παίκτης. Αυτή η πορεία, δανεικός στην Ελλάδα, βρήκε τη συνέχεια που δεν είχε στο Βίγκο την περασμένη σεζόν υπό τις εντολές του Εντουάρντο Κουντέ».


Τι γίνεται με την Θέλτα



Αξίζει να σημειωθεί πως στην παρούσα φάση η Θέλτα δίνει μεγάλη μάχη για να μπορέσει να σωθεί, μιας και βρίσκεται μόλις στο +2 από την προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, εκεί όπου βρίσκεται η Σεβίλλη που δείχνει να έχει... κολλήσει στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα. Όπως καταλαβαίνετε ενδεχόμενος υποβιβασμός της Θέλτα θα βοηθούσε την ΑΕΚ να αποκτήσει πιο εύκολα τον Πινέδα, διότι οι Ισπανοί θα είχαν ανάγκη από ρευστό, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα... ξεπουλούσαν κιόλας.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.