Header Ads


«Αρέσει» ο Πήλιος στην ΑΕΚ!

«Αρέσει» ο Πήλιος στην ΑΕΚ!


Αρέσει πολύ ο Σταύρος Πήλιος του ΠΑΣ Γιάννινα - Η κίνηση Τζαβέλλα μετά τον αγώνα που «δείχνει» πολλά, δείτε τι συνέβη..

Ο νεαρός Σταύρος Πήλιος του ΠΑΣ Γιάννινα άρεσε και αρέσει αρκετά στην ΑΕΚ

Ο Σταύρος Πήλιος του ΠΑΣ Γιάννινα… κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ στο παιχνίδι των Ζωσιμάδων, προ ημερών.




Ο 22χρονος αριστερός μπακ των Ηπειρωτών έκανε πολύ καλό και ψυχωμένο παιχνίδι απέναντι στη δεξιά πλευρά της ΑΕΚ (Φερνάντες-Άμραμπατ και Σιντιμπέ, Βίντα) και στην Ένωση τσέκαραν το όνομα του. Ο Πήλιος ξεκίνησε από την Κ19 του ΠΑΣ (55 παιχνίδια, 16 γκολ), δόθηκε δανεικός πέρυσι στον Ηρακλή (αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με 2 γκολ) και επέστρεψε πέρυσι το καλοκαίρι.

Στην Ένωση είχαν δείξει ενδιαφέρον και πέρυσι για να τον αποκτήσουν για την ΑΕΚ Β’, αλλά ο παίκτης ήθελε να παραμείνει σε επίπεδο Super League και να διεκδικήσει θέση βασικού στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και τα κατάφερε καθώς έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια με τους Ηπειρώτες. Από τις 23 Οκτωβρίου και το παιχνίδι Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 είναι… σερί βασικός, παίρνοντας την θέση του Κιάκου.



Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες, ο Γιώργος Τζαβέλλας ζήτησε να τον δει και του απένειμε τα εύσημα για την εικόνα του και την απόδοση του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Και αυτό ίσως λέει… πολλά για πιθανό ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» το προσεχές καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Πήλιου με τους Ηπειρώτες (21 ματς, 1 γκολ με την πρώτη ομάδα) τελειώνει το καλοκαίρι του 2023… Άρα είναι ελεύθερος από τώρα να υπογράψει όπου θέλει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.