Header Ads


«Ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα βρίσκεται στην ΑΕΚ»

«Ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα βρίσκεται στην ΑΕΚ»


Ποιος είναι ο παίκτης που έχει τρελάνει την Ελλάδα φέτος - Πώς μπορεί να πάρει μεταγραφή πάνω από 10 εκατ. ευρώ..

Εντυπωσιάζει με τρομερές εμφανίσεις και... εκτοξεύει τον Δικέφαλο!




Ο Λιβάι Γκαρσία έχει καταφέρει στην τρίτη του χρονιά στην ΑΕΚ να... σπάσει κάθε κοντέρ και να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο! 

Καταρχάς φέτος έχει πετύχει συνολικά 11 γκολ, ενώ μέχρι πέρυσι μετρούσε συνολικά στην καριέρα του 38 γκολ! Και όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε στον Γενάρη και ενώ απομένουν αρκετές αναμετρήσεις.

Παίρνοντας τα πράγματα χρονικά ο Λιβάι Γκαρσία είχε κάνει ιδανικό ντεμπούτο με τον Δικέφαλο τη σεζόν 2020-21, μιας και είχε σκοράρει στον αγώνα με την Λαμία εντός έδρας, που είχε λήξει 3-0. Στη συνέχεια αντιμετώπισε έναν τραυματισμό που του στέρησε 10 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, για να επιστρέψει ουσιαστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναίκό τον Δεκέμβριο του 2020. 



Στο ματς αυτό μπορεί να μην ξεχώρισε, ωστόσο με Απόλλωνα και Ολυμπιακό τις δύο επόμενες αγωνιστικές είχε 1 γκολ και 1 ασίστ. Μάλιστα με τον Ολυμπιακό είχε και την ασίστ σε έναν αγώνα που έληξε 1-1.

Γενικότερη η πρώτη του χρονιά ολοκληρώθηκε με 35 συμμετοχές στις οποίες έπαιξε κατά βάση ως δεξί εξτρέμ, λιγότερο ως αριστερός εξτρέμ και μια φορά στην κορυφή της επίθεσης.

Και η δεύτερη του χρονιά κυμάνθηκε σε παρόμοια νούμερα, μιας και είχε 8 γκολ, 6 ασίστ σε 39 συμμετοχές, ενώ πάλι πήρε λίγα λεπτά ως φορ. Μάλιστα. ουσιαστικά τελείωσε την περσινή χρονιά ως φορ κάνοντας... παπάδες! Ο απολογισμός του στα δύο ματς που έπαιξε ως φορ με Άρη και Ολυμπιακό ήταν 3 γκολ και 1 ασίστ. Κάτι που μάλλον είδε και είχε για τα καλά στο μυαλό του ο Αλμέιδα.

Και φτάνουμε στη φετινή χρονιά που σπάει κάθε ρεκόρ. Μάλιστα τα νούμερα που έχει πιάσει είναι ακόμη πιο σημαντικά, μιας και στα πρώτα ματς ο Λιβάι είχε 0 γκολ και 0 ασίστ! Παρόλα αυτά από την 5η αγωνιστική που ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω του δεν έχει κοιτάξει πίσω. Ο νεαρός άσος μετράει 11 γκολ και 3 ασίστ σε συνολικά 20 αγώνες.Η αξία του είναι τέτοια που έχει σκοράρει σε τουλάχιστον 9 διαφορετικά ματς πρωταθλήματος και πάει ολοταχώς για πρώτος σκόρερ της Λιγκας και MVP εάν τελικά η ΑΕΚ πάρει το πρωτάθλημα.



Μάλιστα, δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι η ΑΕΚ να έχει και πολλαπλά οικονομικά οφέλη, από τη στιγμή που η αξία του έχει ήδη εκτοξευτεί στα 5 εκατ. ευρώ και σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι θα ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ. Ούτως ή άλλως η ΑΕΚ είχε δαπανήσει περίπου 2 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, οπότε δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να στοχεύσει σε μια καλή πώληση!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.