Header Ads


GNTM 5 Αποχώρηση 7/11: «Πάγωσαν» στο πλατό - Μοντέλο αποχώρησε και έπαθε κρίση πανικού - Μπήκαν διασώστες (vid)

GNTM 5 Αποχώρηση 7/11: «Πάγωσαν» στο πλατό - Μοντέλο αποχώρησε και έπαθε κρίση πανικού - Μπήκαν διασώστες (vid)


Κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση των κριτών - Δείτε όλα όσα έγιναν, πάγωσαν όλοι στο πλατό..

Επεισοδιακό ήταν και το χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5, με την παραδοσιακή αποχώρηση στο φινάλε να συνοδεύεται αυτή τη φορά από μια λιποθυμία.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η model instructor, Mary Vitinaros με τον coach Χρήστο Μπίρμπα έκαναν στα κορίτσια ένα μίνι «σεμινάριο» μακιγιάζ και στη συνέχεια ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης, όπου η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από το στυλ της Μαρίας Αντουανέτας. 




Τα κορίτσια χωρίστηκαν σε τετράδες και χρειάστηκε να εκφράσουν τέσσερα συναισθήματα, αλλά το ζητούμενο αποδείχθηκε δύσκολο. Όπως κάθε φορά, κάποιες τα πήγαν αρκετά καλά και άλλες προβλημάτισαν με την εικόνα που έφεραν στο πλατό τους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα.

Το μοντέλο, που σύμφωνα με τους κριτές, σημείωσε τη χειρότερη επίδοση και κλήθηκε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό του GNTM, ήταν η Γιέβα, η οποία ήταν η μόνη παίκτρια που είχε πάρει δύο φορές την καλύτερη φωτογραφία.



Λίγα λεπτά αργότερα, φάνηκε να μην μπορεί να αναπνεύσει και έπαθε κρίση πανικού, μην πιστεύοντας ότι το ριάλιτι τελείωσε για εκείνη. Αμέσως έσπευσαν να βοηθήσουν η διασώστρια μαζί με την Βίκυ Καγιά, μέχρι που συνήλθε και είπε ότι φοβάται να γυρίσει στην πραγματικότητα στον έξω κόσμο.

Δείτε το βίντεο:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.