Header Ads


«Η πρώτη πώληση Κουχάρσκι στην ΑΕΚ!»

«Η πρώτη πώληση Κουχάρσκι στην ΑΕΚ!»


Δεν τον υπολογίζει ο Αλμέιδα και φέρνει χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ - Δείτε που θα συνεχίσει την καριέρα του

Απίστευτη εξέλιξη με Έλληνα άσο που κυνηγάει πρωτάθλημα! Μπορεί στην Ένωση να μην... χωρούσε ή να μην τον πίστεψε ο Αργεντινός προπονητής, ωστόσο ο δανεισμός του τον βοήθησε πάρα πολύ να εξελίξει την καριέρα του και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, να πάρει κι ένα καλό συμβόλαιο. Κερδισμένοι όμως θα βγουν και οι Κιτρινόμαυροι και αυτό το χρωστούν στον Πολωνό Τεχνικό Διευθυντή.




Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η καριέρα του Σταύρου Σβάρνα στην Ράκοβ, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο Έλληνας άσος διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της πολωνικής ομάδας που παραχωρήθηκε δανεικός.

Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε ότι η έλευση του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι στην Ένωση το περασμένο καλοκαίρι, έγινε ακριβώς για να ενεργοποιηθούν οι επαφές που έχει στις παραχωρήσεις και όχι τόσο στο να έρθουν παίκτες. Όχι γιατί δεν έχει τέτοια ατζέντα ο Πολωνός. Αλλά γιατί το εύκολο είναι να έρθει κάποιος - Μπορεί να τον φέρει κι ένας μάνατζερ. Το δύσκολο είναι να πωληθεί ή, έστω, να παραχωρηθεί με ευνοϊκούς/ρεαλιστικούς όρους ένας ποδοσφαιριστής.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα του Σβάρνα, που ήταν ο πρώτος που παραχωρήθηκε από την ομάδα επί των ημερών του Κουχάρσκι, είναι γεγονός ότι ενώ στην ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια είχαν πιστέψει πολύ στην περίπτωσή του, από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου έγινε σαφές ότι το δικό του πρότζεκτ πήγε στην άκρη, για να προωθηθεί εκείνο του Μήτογλου.



Ο Σβάρνας, όμως, την βρήκε την άκρη του και, ήδη, έχει 18 εμφανίσεις ως βασικός και αναντικατάστατος, ενώ έχει πιστωθεί και 1 γκολ για την ομάδα του. Δηλαδή είναι πολύ επιδραστικός για τη Ράκοβ, κι αυτός είναι ο λόγος που η πολωνική ομάδα θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, που φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ποσό για έναν παίκτη που μέχρι πρόσφατα δεν υπολογιζόταν από την ομάδα, καθώς είναι σαφές ότι δεν υπήρχε χώρος για εκείνον ούτε για 4η-5η λύση. Και βγάζει ξανά στον αφρό τη δουλειά που κάνει ο Κουχάρσκι στην Ένωση, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη παραχώρηση και το ποσό που είναι βατό για τη Ράκοβ, είναι δική του δουλειά...


"Φαβορί για το πρωτάθλημα φέτος - Βασικός σε τριάδα ο Σβάρνας - Πληρώνουν για να τον αγοράσουν"



Το sportdog απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βασιλάκο, που γνωρίζει άριστα το πολωνικό ποδόσφαιρο, για να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Σβάρνα και τη φετινή του παρουσία.

"Είναι ανερχόμενη δύναμη η Ράκοβ στο πολωνικό πρωτάθλημα, ανέβηκε πριν από 3 χρόνια στην πρώτη κατηγορία, έχει προπονητή που την έχει καθιερώσει πολύ καλά. Φέτος είναι φαβορί για το πρωτάθλημα, είναι ομάδα με ποδοσφαιρική λογική και τακτική", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ο Σβάρνας είναι βασικός, παίζει δεξιός στόπερ στο 3-5-2, απειλεί κιόλας, έχει πετύχει και γκολ. Είναι πολύ καλός και επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του".



Όσο για το αν μπορεί η Ρακόβ να δώσει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ που είναι η ρήτρα του παίκτη; 

"Φυσικά και μπορούν να δώσουν αυτό το ποσό αν θέλουν. Έτσι κι αλλιώς σκοπεύουν να κάνουν κι άλλες, πλην του Σβάρνα θέλουν να πάρουν και επιθετικό και χαφ".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.