Header Ads


«Οι επόμενες μεταγραφές μετά τον Φερνάντες στην ΑΕΚ»

«Οι επόμενες μεταγραφές μετά τον Φερνάντες στην ΑΕΚ»


Δείτε τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος - Σε ποιες θέσεις υπάρχουν σκέψεις να ενισχυθεί η ΑΕΚ τον Γενάρη μετά τον Πάολο Φερνάντες..

Στους λόγους που ο Πάολο Φερνάντες ενδέχεται να μπει εξαρχής στην 11άδα της ΑΕΚ και τις επιπλέον θέσεις που θα μπορούσε να υπάρξει ενίσχυση τον Γενάρη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Τη σημασία της απόκτησης του Πάολο Φερνάντες και το ιδανικό… timing που θα ενσωματωθεί στην ΑΕΚ υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.




Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι έχοντας ενταχθεί στη μίνι προετοιμασία της Ολλανδίας, έχοντας παίξει στο παρελθόν δεξιά και δεδομένων των απουσιών Ελίασον, Τσούμπερ και Άμραμπατ, ο Ισπανός μπορεί να παίξει και αμέσως στην «Ένωση».

Όσο για το ενδεχόμενο άλλων μεταγραφών τον Γενάρη, τόνισε ότι τη νέα χρόνια θα υπάρξουν διπλάσια παιχνίδια (μαζί με αυτά του Κυπέλλου) και κατά συνέπεια θα χρειαστούν έξτρα λύσεις.



Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν εξήγησε ότι παίκτες που έχουν εντοπιστεί για το επόμενο καλοκαίρι θα μπορούσαν να έρθουν από τώρα, κάνοντας λόγο για έναν στόπερ κι έναν χαφ με τα χαρακτηριστικά του Πινέδα (αφού τα δεδομένα για να κρατήσει και του χρόνου τον Μεξικανό δεν είναι υπέρ της ΑΕΚ).






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.