Header Ads


Ο απαράβατος κανόνας Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

Ο απαράβατος κανόνας Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ!


Δείτε ποια είναι η απαράβατη εντολή του Ματίας Αλμέιδα προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ..

Ο Ματίας Αλμέιδα δίνει ξανά πολύ μεγάλη βάση στο πρέσινγκ προς τους αντιπάλους

Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα βλέπουμε την νέα ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.




Μία ομάδα που μας… γεμίζει με την εικόνα της και δείχνει να παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο παιχνιδιού το οποίο με την απαραίτητη βελτίωση στην αποτελεσματικότητα, θα φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή. Αυτό το νέο μοντέλο λοιπόν έχει ως κυρίαρχο «όπλο» στο χορτάρι το πρέσινγκ. 

Ολη η ομάδα πρεσάρει. Από τον πρώτο επιθετικό, μέχρι τον τελευταίο αμυντικό, κανείς δεν… κοιτά δίχως να αμύνεται με ένταση πάνω στην μπάλα και τον αντίπαλο του.



Ο Αλμέιδα λοιπόν αυτό δούλεψε εντατικά και χθες το απόγευμα, αλλά και σήμερα το πρωί. Και εκεί στηρίζει το παιχνίδι του. Σήμερα σε μικρά τετράγωνα είχε τρεις παίκτες εναντίον δύο, ώστε να πρεσάρουν παντού, σε κάθε πιθανό σημείο οι δύο αμυνόμενοι και οι αντίπαλο να κάνουν σωστή κυκλοφορία με μάξιμουμ 2 επαφές. Κάτι πολύ απαιτητικό και πάντα σε υψηλή ένταση.



Ο προπονητής της ΑΕΚ φώναζε προς τα γκρουπ: «Press, press, press (πρεσάρουμε)! Σε όλο το γήπεδο πρεσάρουμε. Δεν κοιτάζουμε. Δεν περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο αντίπαλος. Πάμε οργανωμένα με τον συμπαίκτη μας, να κλείσουμε τον χώρο, να κλέψουμε την μπάλα. Πάμε απευθείας πάνω του και πιέζουμε. Ασταμάτητα!», είπε μεταξύ άλλων ο Αλμέιδα, ο οποίος μοίρασε μπράβο διότι οι παίκτες του είχαν πολύ καλή ανταπόκριση σε αυτό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.