Header Ads


Μπρούνο Άλβες: «Δεν έχω σκεφτεί να φέρω Κριστιάνο Ρονάλντο στην ΑΕΚ»

Μπρούνο Άλβες: «Δεν έχω σκεφτεί να φέρω Κριστιάνο Ρονάλντο στην ΑΕΚ»


Ο Μπρούνο Άλβες μίλησε για το πρώτο του διάστημα στο νέο του ρόλο στην ΑΕΚ - Τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Συνέντευξη στην Ιταλία παραχώρησε ο Μπρούνο Άλβες μιλώντας και για την ΑΕΚ, αλλά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο




Συνέντευξη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Calcio Mercato παραχώρησε ο Μπρούνο Άλβες, μιλώντας, μεταξύ άλλων, τόσο για την ΑΕΚ, όσο και τη φιλία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για τα νέα του καθήκοντα στην ΑΕΚ είπε: «Για μένα είναι μια σημαντική ευκαιρία. Μετά από πολλά χρόνια ως παίκτης ξεκίνησα ένα πρότζεκτ με μια ομάδα επιπέδου και είναι μια εμπειρία για να εξελιχθώ».



Στην πορεία αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως «κανείς δεν θα φτάσει ποτέ το επίπεδό του. Προσέχει τη διατροφή και τον ύπνο του», ενώ σημείωσε πως όταν ο Κριστιάνο τραυματίστηκε στον τελικό του Euro 2016 ήταν εκείνος που πήγε στα αποδυτήρια για να τον εμψυχώσει.

Μάλιστα, ο Μπρούνο Άλβες, έκανε γνωστό πως ο Ρονάλντο είχε προσπαθήσει να τον πάρει μαζί του στη Γιουβέντους: «Υπήρξε η δυνατότητα. Είχαν τραυματιστεί δύο αμυντικοί και ο Μέντες με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει. Ο Ρονάλντο μου είπε ότι θα με βοηθούσε να πάω στο Τορίνο. Τελικά η Γιούβε επέλεξε τον Κάσερες». Οσο για το τι πρέπει να κάνει ο Πορτογάλος σταρ στη Γιουνάιτεντ; «Τώρα πρέπει να κοιτάξει μέσα του και να βρει αν θέλει να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ ή όχι», λέει ο Μπρούνο.



Κλείνοντας ο Άλβες ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί να φέρει κάποια στιγμή τον Κριστιάνο στην ΑΕΚ, με τον αθλητικό διευθυντή της ΑΕΚ να απαντά: «Όχι, όχι, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ»!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.