Header Ads


Αποθέωσε Αλμέιδα ο Ντέμης: «Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ»

Αποθέωσε Αλμέιδα ο Ντέμης: «Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ»


Ο Ντέμαρος μίλησε για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ανέλυσε το πως η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα έφτασε εύκολα στη νίκη επί του ΠΑΟΚ..

Στη νίκη του Ματίας Αλμέιδα στη μάχη των πάγκων και όχι μόνο επικεντρώθηκε στην ανάλυσή του για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην εκπομπή Monday FC ο Ντέμης Νικολαΐδης.




«Ο Αλμέιδα κέρδισε τη μάχη των προπονητών», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Νικολαΐδης.

«Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και μέχρι το 8′ έκανε δύο φάσεις που θα μπορούσε να πετύχει γκολ», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ δεν βιάστηκε καθόλου, είχε υπομονή, ένταση. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ τον ρυθμό της ΑΕΚ».

«Η ΑΕΚ κέρδισε το ματς διότι όλοι βλέπουμε αυτό που κάνει πολύ καλά, την πίεση που ασκεί και την ένταση που βγάζει στα μαρκαρίσματα στο αντίπαλο μισό», είπε ακόμη ο Ντέμης.



«Η ΑΕΚ είχε σε καλή μέρα πάρα πολλούς παίκτες, ο ΠΑΟΚ είχε σε καλή μέρα τον Αουγκούστο και τον Κωνσταντέλια», επισήμανε ο Νικολαΐδης και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Ενώ αναφερόμενος σε παίκτες της ΑΕΚ ονομαστικά υπογράμμισε ότι «οι Λιβάι και Ελίασον ήταν ακόμη καλύτεροι σε σχέση με προηγούμενα ματς».

«Η ΑΕΚ κέρδισε εντελώς ποδοσφαιρικά το ματς και όχι γιατί ο κόσμος τους πήρε και τους έδωσε δύναμη ή έπαιξε με πάθος η ομάδα ή γονάτισε ο αντίπαλος από τον κόσμο», ήταν ακόμη μία ατάκα του Ντέμη.





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.