Header Ads


Στράτος Σβάρνας: «Η 2η καλύτερη μεταγραφή στην Πολωνία»

Στράτος Σβάρνας: «Η 2η καλύτερη μεταγραφή στην Πολωνία»


Χρυσές μέρες ζει στη Πολωνία ο Στράτος Σβάρνας - Βγήκε η 2η καλύτερη μεταγραφή στο Πολωνικό πρωτάθλημα, έτοιμη η Ράκοβ να τον αγοράσει από την ΑΕΚ

Ο Στράτος Σβάρνας βιώνει glory days στην Πολωνία, όπου χαρακτηρίζεται ως η 2η καλύτερη μεταγραφή του πρωταθλήματος σύμφωνα με την κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα στη χώρα, «weszlo.com».

Στο ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας αναφέρεται πως «η προσαρμογή του Σβάρνα στις απαιτήσεις του τεχνικού της Ράκοβ, Μάρεκ Παπσζούν δεν είναι ποτέ εύκολη, ειδικά στην περίπτωση των ξένων που δεν είχαν επαφή με το πολωνικό ποδόσφαιρο στο παρελθόν. 




Ωστόσο, ο Σβάρνας μετά την προσέλευσή του από την ΑΕΚ κέρδισε θέση στην αποστολή και όχι μόνο αυτό, αλλά πολύ γρήγορα έγινε βασικός».

«Στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος έπαιρνε πάντα βαθμό πάνω από την αρχική πεντάδα από εμάς!», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ. 

«Ο Έλληνας όχι μόνο αμύνεται πολύ καλά, αλλά απειλεί πολύ στην αντίπαλη εστία στις στημένες φάσεις. Πέτυχε δύο γκολ και συνέβαλε τρία», επισημαίνεται, ενώ γίνεται λόγος και για το τι ισχύει με τα δικαιώματα του παίκτη.




«Δεν γίνονται συζητήσεις με την ΑΕΚ γιατί δεν χρειάζεται. Όλοι οι όροι έχουν προηγουμένως συζητηθεί και υπογραφεί. Υπάρχει μια επιλογή εξαργύρωσης που μπορούμε να ασκήσουμε μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Οι επιμέρους όροι του συμβολαίου σε περίπτωση οριστικής μεταβίβασης συμφωνήθηκαν στο στάδιο της ολοκλήρωσης του δανείου. Δεν χρειάζεται να μιλάμε πια με κανέναν, είναι απλώς θέμα της απόφασής μας», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Σβάρνας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.