Header Ads


Εικόνες θλίψης: Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο της Λιβαδειάς στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ! (pics)

Εικόνες θλίψης: Σε τραγική κατάσταση το γήπεδο της Λιβαδειάς στο Λεβαδειακός-ΑΕΚ! (pics)


Εικόνες που προκαλούν ντροπή, δείτε σε τι γήπεδο δόθηκε άδεια για να υποδεχθεί χιλιάδες κόσμο και να γίνει αγώνας Super League - Δείτε την κατάσταση που επικρατούσε στις τουαλέτες..

Σε ένα πραγματικό «χοιροστάσιο» αγωνίστηκε η ΑΕΚ χθες για αγώνα πρωταθλήματος επιπέδου Super League.




Και δικαίως η Λιβαδειά διαθέτει πλέον το χειρότερο γήπεδο στην Ελλάδα. Από όλες τις απόψεις.

Οι περισσότεροι από 3.000 οπαδοί της Ενωσης που βρέθηκαν στη Λιβαδειά αντίκρισαν άθλιες εικόνες στο γήπεδο της τοπικής ομάδες, ενώ κλήθηκαν να πληρώσουν το λιγότερο 25 ευρώ για εισιτήριο και σε κάποιες περιπτώσεις και πιο ακριβά!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά σήμερα το enwsi.gr από τις τουαλέτες είναι ενδεικτικές των συνθηκών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι οπαδοί δεν μπορούσαν καν να προσεγγίσουν τις τουαλέτες σε πολλές περιπτώσεις ή κάποιες ήταν κλειδωμένες ή δεν… υπήρχαν και έτσι αναγκάστηκαν να πηγαίνουν στο ημίχρονο σε γωνίες που ήταν σκοτεινές!

Επίσης, ο Λεβαδειακός δεν είχε φροντίσει να υπάρχει εκδοτήριο στο γήπεδο και έτσι αναγκαζόντουσαν όλοι οι οπαδοί που ήθελαν να αγοράσουν εισιτήριο να πηγαίνουν στο κέντρο της πόλης, στα γραφεία της ΠΑΕ Λεβαδειακός!



Αναφορικά με την οργάνωση απλά δεν… υπήρχε. Η Αστυνομία, οι σεκιούριτι και η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν είχαν καμία επικοινωνία και οργάνωση, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί και δημοσιογράφοι για την μετακίνηση τους. Μάλιστα, για να προσεγγίσουν οι εκπρόσωποι του Τύπου την αίθουσα της συνέντευξης Τύπου έπρεπε να περάσουν… μέσα από τα αποδυτήρια του Λεβαδειακού!

Εικόνες τριτοκοσμικές από ένα άθλιο γήπεδο και μία διοίκηση ΠΑΕ που δεν δίνει καμία σημασία στις ανέσεις του φιλάθλου που πληρώνει ακριβό εισιτήριο για να μπει στο γήπεδο.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο ήταν κάκιστος και επικίνδυνος και έγινε αυτό αντιληπτό από όλους εντός και εκτός γηπέδου. Για την ιστορία ο Λεβαδειακός λόγω προβλημάτων στο γήπεδο του… ζήτησε να γίνει ο αγώνας με τον ΠΑΟ μέσα στην Λεωφόρο. Έτσι για την… ιστορία κύριε Κομπότη.

Δείτε φωτογραφίες:



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.