Header Ads


Οι τελευταίες πληροφορίες για 11αδα ΑΕΚ με Λεβαδειακό!

Οι τελευταίες πληροφορίες για 11αδα ΑΕΚ με Λεβαδειακό!


Ποιοι έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν - Ποιος θα παίξει αριστερά, τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες..

Ακούστε όσα είπε, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Λεβαδειακό, ο Κώστας Κετσετζόγλου, στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6




Η διεύρυνση του νικηφόρου σερί του Παναθηναϊκού «υποχρεώνει» την ΑΕΚ να κερδίσει σήμερα στη Λιβαδειά, κόντρα στις αρκετές απουσίες που έχει.

«Η νίκη του Παναθηναϊκού χθες βάζει πίεση στην ΑΕΚ. Υπάρχουν σημαντικές απουσίες, καθώς λείπουν τα δύο αριστερά μπακ καθώς επίσης Άμραμπατ, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ. Το πιο πιθανό είναι να δούμε τον Ραντόνια αριστερό μπακ, ένα παιδί που πιστεύει ο Αλμέιδα και μπορεί να παίξει εκεί. Αν πάει μόνο σε αυτή την αλλαγή, οι υπόλοιποι είναι οι γνωστοί. Ο Αθανασιάδης και ο Ρότα έχουν προβάδισμα για το τέρμα, ενώ ο Σιμάνσκι είναι φαβορί για το κέντρο. Σε κάποιες προπονήσεις δοκίμασε και τριάδα στην άμυνα», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



Τέλος, σχολίασε τα επεισόδια στο Περιστέρι bwin-ΑΕΚ. «Πρώτη φορά βλέπω σε γήπεδο να μπαίνουν άνθρωποι τόσο εύκολα και να ρίχνουν ξύλο. Έφαγαν ξύλο άνθρωποι της ομάδας και υπήρχε χειροδικία σε φυσιοθεραπευτές, ενώ πετούσαν και διάφορα αντικείμενα. Υπήρχε ελάχιστη αστυνομία στο γήπεδο και δεν μπορούσε να εγγυηθεί για τίποτα. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην... Α3. Είναι κρίμα, γιατί και το Περιστέρι κάνει μια καλή προσπάθεια και έχει τραβήξει τα βλέμματα με τον Σπανούλη στον πάγκο», ανέφερε.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.