Header Ads


«Ανοιχτό παράθυρο για Φερνάντες στην ΑΕΚ»

«Ανοιχτό παράθυρο για Φερνάντες στην ΑΕΚ»


Πολύ πιθανό να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Φερνάντες του Βόλου - Όλα τα δεδομένα

Το υπαρκτό ενδεχόμενο να προχωρήσει η ΑΕΚ στην απόκτηση του Πάολο Φερνάντες (αλλά όχι απαραιτήτως στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο) υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.




Για τη φημολογία που συνδέει την ΑΕΚ με τον Πάολο Φερνάντες μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, επιβεβαίωσε ότι ο Ισπανός είναι παίκτης που αρέσει στην «Ένωση» και είχε εξεταστεί ως λύση αν έφευγε ο Άμραμπατ.

Δεδομένου λοιπόν ότι η παραμονή του Μαροκινού παρέχει πληθώρα λύσεων στις θέσεις των μεσοεπιθετικών, σημείωσε ότι ενδεχομένως ο Φερνάντες να ταιριάζει περισσότερο τον Γενάρη ή το επόμενο καλοκαίρι (και να ενταχθεί σε μια από τις δυο περιόδους στους «κιτρινόμαυρους»).



Κατά τ’ άλλα, υπογράμμισε τον χαρακτήρα «must win» που έχει πάρει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και μετέφερε τη σιγουριά (βάσει του πυρετού εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια) ότι θα γίνει κανονικά στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» το ματς με τον Ιωνικό.




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.