Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!


Το διπλό ερωτηματικό για την 11αδα και ποιος θα πάρει την θέση του Τσούμπερ - Ποιοι "παίζουν" για μια θέση

Προπόνηση και… έφυγε για το ντέρμπι. Ο Ματίας Αλμέιδα κάνει σήμερα το τελικό μοντάρισμα για τη «μάχη» της Κυριακής για την 4η αγωνιστική της Super League. 




Ασφαλώς, ανάμεσα στους δύο «μονομάχους» το μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελεί η Ένωση, καθώς δεν έχει «κλειδώσει» το σύστημα ή τέλος πάντων δεν έχει δείξει τις προθέσεις του ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο 48χρονος προπονητής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το αν θα χρησιμοποιήσει σύστημα με τριάδα ή τετράδα στην άμυνα, ενώ μένει να φανεί και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Τσούμπερ. 

Οι υποψήφιοι είναι τρεις, όπως ανέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το βράδυ της Παρασκευής. Πρόκειται για τους Άμραμπατ, Ελίασον και Μοχαμάντι.



Εφόσον επιλέξει 4-2-3-1, με δεδομένη την παρουσία του Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, οι Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας και Χατζισαφί θα είναι λογικά η τετράδα στην άμυνα, ενώ Γιόνσον – Σιμάνσκι θα παίξουν στον άξονα, με τον Πινέδα να βρίσκεται μπροστά τους. Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς θα βρίσκονται στα «φτερά» και ο Αραούχο στην κορυφή. 

Σε περίπτωση που στραφεί στο 3-6-1 ή το 3-5-2, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί ο Γκατσίνοβιτς δεξιά αντί του Ρότα και ο Πινέδα στο πλευρό του Γιόνσον.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.