Header Ads


Στη Ριζούπολη για το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπακασέτας!

Στη Ριζούπολη για το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπακασέτας!


Ο Τάσος Μπακασέτας είδε την αγαπημένη του ΑΕΚ, πήγε στα αποδυτήρια και αποχώρησε χαμογελαστός από την Ριζούπολη

Ο Τάσος Μπακασέτας γύρισε στην Ελλάδα και πήγε να δει την Ένωση

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι γνωστόν ότι είναι φίλαθλος της ΑΕΚ από μικρό παιδί και ήταν παιδικό όνειρο του να φορέσει την φανέλα της.




Τελικά τα κατάφερε το 2016 μετά από μεγάλη του προσωπική προσπάθεια και «θυσία» όταν έπαιζε στον Πανιώνιο. Κατέκτησε μαζί της το πρωτάθλημα του 2018, έπαιξε ομίλους του Champions League και Europa League. 

Έπαιξε τρεις σεζόν στην ΑΕΚ (103 ματς, 20 γκολ, 13 ασίστ) και το καλοκαίρι του 2019, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του τότε προπονητή της Ένωσης Μιγκέλ Καρντόσο αποχώρησε για την Τουρκία. Πήρε μεταγραφή στην Αλάνιασπορ και εν συνεχεία στην Τράμπζονσπορ, όπου και κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην χώρα. Είναι πλέον και ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, ωστόσο την ΑΕΚ δεν την ξεχνά ποτέ.




Την Παρασκευή αγωνίστηκε ο Μπακασέτας για 90 λεπτά στο 0-1 στην έδρα της Ουμρανιγεσπόρ, η ομάδα του βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς σε 5 ματς και χθες εκμεταλλευόμενος το ρεπό του, ταξίδεψε για την Ελλάδα όπου και είδε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ριζούπολη. Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός κάθισε στα επίσημα του γηπέδου και είδε το ματς, μετά πέρασε από τα αποδυτήρια και χαιρέτισε ανθρώπους της Ένωσης και αποχώρησε χαμογελαστός από το γήπεδο για τη νίκη της ΑΕΚ και την επιστροφή σε… γνώριμα λημέρια.

Να θυμίσουμε ότι την προσεχή Πέμπτη ο Μπακασέτας με την Τράμπζονσπορ, ξεκινούν τον όμιλο του Europa League στην έδρα της Φερεντσβάρος.



Τέλος στο γήπεδο της Ριζούπολης βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος είχε θερμή χειραψία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (είχαν συνεργαστεί την σεζόν 2015/16 στην ΑΕΚ).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.